Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Bλάβη στο πλοίο “Aqua Blue” στο Βόλο
Bλάβη στο  πλοίο “Aqua Blue” στο Βόλο

Bλάβη στο πλοίο “Aqua Blue” στο Βόλο

Ταλαιπωρήθηκαν επί 4ωρο  500

Bλάβη προκλήθηκε στο πλοίο “” χθες το μεσημέρι στο λιμάνι του Βόλου, με αποτέλεσμα να υποστούν τετράωρη ταλαιπωρία 500 από τη που είχαν προορισμό τις Β. Σποράδες.

Η πλοιοκτήτρια εταιρία ενημέρωσε στις 10.00 το πρωί το υπουργείο ότι θα κατέπλεε στη 1.00 το μεσημέρι στο λιμάνι του Βόλου, καθώς αποκατέστησε τη που είχε από την πρόσκρουση στην προβλήτα της Σκιάθου.

Η εταιρία κάλεσε τους επιβάτες που επρόκειτο να παραλάβει από τη (στο δρομολόγιο που δεν έγινε), να έρθουν οδικώς στο Βόλο, για να ταξιδέψουν προς τις  Β.  Σποράδες το μεσημέρι.

Οι επιβάτες άρχισαν να συγκεντρώνονται στο λιμάνι του Βόλου από τις 11.00 το πρωί και μέχρι τη 1.00  το μεσημέρι είχαν μαζευτεί 500 άτομα, 110 αυτοκίνητα, δύο και 30 δίκυκλα.

Η ώρα περνούσε, αλλά το δεν εμφανιζόταν, με αποτέλεσμα να αρχίσει η «γκρίνια» από τον κόσμο.

Τελικά, το πλοίο κατέπλευσε στο λιμάνι του Βόλου στις 15.20, οπότε άρχισαν να φορτώνονται τα οχήματα και στη συνέχεια ο κόσμος, αλλά έπρεπε να περάσει από επιθεώρηση (μετά τη ζημιά που είχε από το ατύχημα), για να αποπλεύσει τελικά για τα νησιά των Β. Σποράδων στις 5.10 το απόγευμα.

Ο κόσμος που περίμενε, δικαιολογημένα αγανάκτησε από την πάνω από 4 ώρες αναμονή στη ζέστη (εκτός από το οδικό δι από τη Θεσσαλονίκη) και ξέσπασε στους λιμενικούς, που δεν είχαν καμία ευθύνη για την καθυστέρηση του πλοίου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση