Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Bλάβη στο πλοίο “Aqua Blue” στο Βόλο
Bλάβη στο  πλοίο “Aqua Blue” στο Βόλο

Bλάβη στο πλοίο “Aqua Blue” στο Βόλο

Ταλαιπωρήθηκαν επί 4ωρο  500 επιβάτες

Bλάβη προκλήθηκε στο πλοίο “Aqua Blue” χθες το μεσημέρι στο λιμάνι του Βόλου, με αποτέλεσμα να υποστούν τετράωρη ταλαιπωρία 500 επιβάτες από τη Θεσσαλονίκη που είχαν προορισμό τις Β. Σποράδες.

Η πλοιοκτήτρια εταιρία ενημέρωσε στις 10.00 το πρωί το υπουργείο ότι θα κατέπλεε στη 1.00 το μεσημέρι στο λιμάνι του Βόλου, καθώς αποκατέστησε τη βλάβη που είχε από την πρόσκρουση στην προβλήτα της Σκιάθου.

Η εταιρία κάλεσε τους επιβάτες που επρόκειτο να παραλάβει από τη Θεσσαλονίκη (στο δρομολόγιο που δεν έγινε), να έρθουν οδικώς στο Βόλο, για να ταξιδέψουν προς τις  Β.  Σποράδες το μεσημέρι.

Οι επιβάτες άρχισαν να συγκεντρώνονται στο λιμάνι του από τις 11.00 το πρωί και μέχρι τη 1.00  το μεσημέρι είχαν μαζευτεί 500 άτομα, 110 Ι.Χ. αυτοκίνητα, δύο φορτηγά και 30 δίκυκλα.

Η ώρα περνούσε, αλλά το Aqua Blue δεν εμφανιζόταν, με αποτέλεσμα να αρχίσει η «γκρίνια» από τον κόσμο.

Τελικά, το πλοίο κατέπλευσε στο λιμάνι του στις 15.20, οπότε άρχισαν να φορτώνονται τα και στη συνέχεια ο κόσμος, αλλά έπρεπε να περάσει από επιθεώρηση (μετά τη ζημιά που είχε από το ατύχημα), για να αποπλεύσει τελικά για τα νησιά των Β. Σποράδων στις 5.10 το απόγευμα.

Ο κόσμος που περίμενε, δικαιολογημένα αγανάκτησε από την πάνω από 4 ώρες αναμονή στη ζέστη (εκτός από το οδικό ταξίδι από τη Θεσσαλονίκη) και ξέσπασε στους λιμενικούς, που δεν είχαν καμία ευθύνη για την καθυστέρηση του πλοίου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Λαμπρή η πανήγυρις του Αγίου Νικολάου στον Βόλο #ΜητροπολιτικόΙερόςΝαόςΑγίουΝικολάου - https://t.co/QMHmVhv4vW -

  • Ευρωβαρόμετρο: οι Ευρωπαίες και οι Ευρωπαίοι στηρίζουν τις ψηφιακές αρχές #ψηφιακέςαρχές - https://t.co/u6DKwDIOaC -

  • #Alzheimer παρουσιάζει και η καρδιά - https://t.co/Q0OrUI80N3 -

"Αλιεύοντας" την είδηση