Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Αυτοψία Δωροθέας Κολυνδρίνη στις εργασίες της Εθνικής Οδού Λάρισας – Βόλου
Αυτοψία Δωροθέας Κολυνδρίνη στις εργασίες της Εθνικής Οδού Λάρισας – Βόλου

Αυτοψία Δωροθέας Κολυνδρίνη στις εργασίες της Εθνικής Οδού Λάρισας – Βόλου

Αυτοψία στις που ξεκίνησαν σήμερα και αφορούν στη βελτίωση της Εθνικής Οδού Λάρισας – Βόλου, στο τμήμα του Βόλου, μήκους 4.5 χλμ., προϋπολογισμού 1,2 εκ. , πραγματοποίησε την Δευτέρα 1-4-2019 η και Σποράδων .

Έχουν προηγηθεί άλλες δύο εργολαβίες για το συγκεκριμένο έργο, η μία είναι ενταγμένη στο ΕΣΠΑ και η άλλη ολοκληρώνεται με της ς από το .

Το έργο αφορά στην οδική βελτίωση της εισόδου του Βόλου, μετά από το τμήμα που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη στο 304 .

Σε δηλώσεις της η και Σποράδων τόνισε: «Πρόκειται για ένα έργο που αφορά στη συντήρηση της εισόδου του Βόλου. Συντηρούμε και αποκαθιστούμε τις βλάβες που υπάρχουν στο οδόστρωμα, αλλάζουμε και αντικαθιστούμε τα στηθαία, αλλάζουμε και συντηρούμε τον φωτισμό με 80 νέους ιστούς φωτισμού. Ταυτόχρονα κάνουμε έργα παροχέτευσης των επιφανειακών νερών με διάνοιξη τάφρων, φτιάχνοντας σχάρες για την εισροή για την εισροή των υδάτων, λύνοντας οριστικά το πρόβλημα που υπάρχει στην περιοχή. Προχωρούμε γρήγορα, δείχνοντας μηδενική ανοχή σε παρατάσεις γιατί είναι ένα έργο σημαντικό, με όσο το δυνατόν λιγότερη ταλαιπωρία των οδηγών».

Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθεί σε μήκος 4.5 χλμ. ανακατασκευή των ασφαλτοταπήτων για την εξάλειψη τοπικών φθορών του ασφαλτικού οδοστρώματος και ανακατασκευή των ασφαλτικών στρώσεων για την αποκατάσταση της ομαλότητας.

Αποξήλωση κατεσμένων στηθαίων και αντικατάσταση με νέα στηθαία, διαγράμμιση και τοποθέτηση νέων ιστών φωτισμού.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση