Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Αυτοψία Δωροθέας Κολυνδρίνη στις εργασίες της Εθνικής Οδού Λάρισας – Βόλου
Αυτοψία Δωροθέας Κολυνδρίνη στις εργασίες της Εθνικής Οδού Λάρισας – Βόλου

Αυτοψία Δωροθέας Κολυνδρίνη στις εργασίες της Εθνικής Οδού Λάρισας – Βόλου

Αυτοψία στις που ξεκίνησαν σήμερα και αφορούν στη βελτίωση της Εθνικής Οδού Λάρισας – Βόλου, στο τμήμα του Βόλου, μήκους 4.5 χλμ., προϋπολογισμού 1,2 εκ. ευρώ, πραγματοποίησε την Δευτέρα 1-4-2019 η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη.

Έχουν προηγηθεί άλλες δύο εργολαβίες για το συγκεκριμένο έργο, η μία είναι ενταγμένη στο και η άλλη ολοκληρώνεται με χρήματα της Περιφέρειας από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Το αφορά στην οδική βελτίωση της εισόδου του Βόλου, μετά από το τμήμα που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη στο 304 ΠΕΒ.

Σε δηλώσεις της η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων τόνισε: «Πρόκειται για ένα έργο που αφορά στη συντήρηση της εισόδου του Βόλου. Συντηρούμε και αποκαθιστούμε τις βλάβες που υπάρχουν στο οδόστρωμα, αλλάζουμε και αντικαθιστούμε τα στηθαία, αλλάζουμε και συντηρούμε τον φωτισμό με 80 νέους ιστούς φωτισμού. Ταυτόχρονα κάνουμε έργα παροχέτευσης των επιφανειακών νερών με διάνοιξη τάφρων, φτιάχνοντας σχάρες για την εισροή για την εισροή των υδάτων, λύνοντας οριστικά το πρόβλημα που υπάρχει στην περιοχή. Προχωρούμε γρήγορα, δείχνοντας μηδενική ανοχή σε παρατάσεις γιατί είναι ένα έργο σημαντικό, με όσο το δυνατόν λιγότερη ταλαιπωρία των οδηγών».

Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθεί σε μήκος 4.5 χλμ. ανακατασκευή των ασφαλτοταπήτων για την εξάλειψη τοπικών φθορών του ασφαλτικού οδοστρώματος και ανακατασκευή των ασφαλτικών στρώσεων για την αποκατάσταση της ομαλότητας.

Αποξήλωση κατεστραμμένων στηθαίων και αντικατάσταση με νέα στηθαία, διαγράμμιση και τοποθέτηση νέων ιστών φωτισμού.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Βίντεο από τα επεισόδια στην #ΑΣΟΕΕ #ΑΣΟΕΕ - https://t.co/gHj7tsqhQW -

  • Νέα ηλεκτρονική απάτη με θύμα Βολιώτη #ηλεκτρονικήαπάτη - https://t.co/goMa8VHFKP -

  • Συνελήφθη μητέρα στη Ν. Ιωνία γιατί δεν στέλνει τα παιδιά της σχολείο - https://t.co/OPPRrfLwTH -

"Αλιεύοντας" την είδηση