Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Άθλια η εικόνα του πάρκου πλάι στο Δημοτικό ΚΔΑΠ Νεάπολης
Άθλια η εικόνα του πάρκου πλάι στο Δημοτικό ΚΔΑΠ Νεάπολης

Άθλια η εικόνα του πάρκου πλάι στο Δημοτικό ΚΔΑΠ Νεάπολης

 

Άθλια είναι η του υ πλάι στο Δημοτικό ΚΔΑΠ στη συνοικία της Νεάπολης.

Το συγκεκριμένο , όπως φαίνεται στις φωτό  δείχνει στοιχεία εγκατάλειψης παρότι δίπλα βρίσκεται το ΚΔΑΠ , στο οποίο καθημερινά φιλοξενούνται δεκάδες παιδιά.

Σπασμένα παγκάκια, κομμένα , άκοπα χόρτα, που αφήνουν κάποιοι ανεγκέφαλοι, κάθε άλλο παρά σε ευρωπαϊκή συνοικίας παραπέμπουν .

Σημειωτέον, απέναντι από το συγκεκριμένο πάρκο βρίσκονται το 4ο και 4ο Βόλου και λίγο πιο πέρα το 23ο Δημοτικό σχολείο, το , που σημαίνει ότι στην περιοχή δραστηριοποιούνται καθημερινά εκατοντάδες παιδιά.

Επιπλέον, από το συγκεκριμένο πάρκο απουσιάζει μια παιδική , όπως επίσης και από την κεντρική πλατεία της Νεάπολης , όπου βρίσκεται το Κοινωνικό Κέντρο (Φιλικής Εταιρείας-Ξάνθου- Σκουφά).

Και στις δύο περιπτώσεις οι περίοικοι ζητούν να τοποθετηθούν καινούριες, σύγχρονες παιδικές χαρές ώστε τα παιδιά να μπορούν να παίζουν στον ελεύθερό τους χρόνο.

Τέλος επισημαίνουν πως η συνοικία της Νεάπολης αναπτύσσεται από πλευράς κατοικισιμότητας και ότι θα πρέπει να γίνουν παρεμβάσεις και τονίζουν ότι Βόλος δεν είναι μόνο το κέντρο της πόλης , αλλά και οι περιφερειακές συνοικίες, στις οποίες δεν δίνεται η πρέπουσα βαρύτητα από τη Δημοτική Αρχή.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση