Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Άθλια η εικόνα του πάρκου πλάι στο Δημοτικό ΚΔΑΠ Νεάπολης
Άθλια η εικόνα του πάρκου πλάι στο Δημοτικό ΚΔΑΠ Νεάπολης

Άθλια η εικόνα του πάρκου πλάι στο Δημοτικό ΚΔΑΠ Νεάπολης

 

Άθλια είναι η εικόνα του υ πλάι στο Δημοτικό στη συνοικία της ς.

Το συγκεκριμένο πάρκο, όπως φαίνεται στις φωτό  δείχνει στοιχεία εγκατάλειψης παρότι δίπλα βρίσκεται το , στο οποίο καθημερινά φιλοξενούνται δεκάδες .

Σπασμένα παγκάκια, κομμένα , άκοπα χόρτα, που αφήνουν κάποιοι ανεγκέφαλοι, κάθε άλλο παρά σε ευρωπαϊκή εικόνα συνοικίας παραπέμπουν .

Σημειωτέον, απέναντι από το συγκεκριμένο πάρκο βρίσκονται το 4ο Γυμνάσιο και 4ο Λύκειο Βόλου και λίγο πιο πέρα το 23ο Δημοτικό σχολείο, το Νηπιαγωγείο, που σημαίνει ότι στην περιοχή δραστηριοποιούνται καθημερινά εκατοντάδες .

Επιπλέον, από το συγκεκριμένο πάρκο απουσιάζει μια παιδική χαρά, όπως επίσης και από την κεντρική πλατεία της ς , όπου βρίσκεται το Κοινωνικό Κέντρο (Φιλικής Εταιρείας-Ξάνθου- Σκουφά).

Και στις δύο περιπτώσεις οι περίοικοι ζητούν να τοποθετηθούν καινούριες, σύγχρονες παιδικές χαρές ώστε τα παιδιά να μπορούν να παίζουν στον ελεύθερό τους χρόνο.

Τέλος επισημαίνουν πως η συνοικία της Νεάπολης αναπτύσσεται από πλευράς κατοικισιμότητας και ότι θα πρέπει να γίνουν παρεμβάσεις και τονίζουν ότι Βόλος δεν είναι μόνο το της πόλης , αλλά και οι περιφερειακές συνοικίες, στις οποίες δεν δίνεται η πρέπουσα βαρύτητα από τη Δημοτική Αρχή.

"Αλιεύοντας" την είδηση