Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Aτέλειες στη διαδρομή ΑΜΕΑ στο Βόλο
Aτέλειες στη διαδρομή ΑΜΕΑ στο Βόλο

Aτέλειες στη διαδρομή ΑΜΕΑ στο Βόλο

Δεν παραλαμβάνει το έργο η δημοτική αρχή

Στο έργο διαδρομής ΑμεΑ στην οδό Ιωλκού, βρέθηκε σήμερα ο απερχόμενος και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Βόλου Αχ. Μπέος, δημοτικοί σύμβουλοι κι υποψήφιοι, καθώς και μέλη του σωματείου “ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ” και του σωματείου “ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ”.

Ο ίδιος δήλωσε ότι ήταν υποχρέωση του Δήμου Βόλου να κάνει αρχή για να δημιουργήσει την συγκεκριμένη διαδρομή για να έχουν τα άτομα με αναπηρίες πρόσβαση παντού, ώστε ο Βόλος να γίνει ευρωπαϊκή πόλη.

Ωστόσο τόνισε: “Σε πρώτη εικόνα υπάρχουν μικροατέλειες. Δεν θα το παραλάβω ακόμη το έργο, εάν ο εργολάβος δεν ολοκληρώσει το έργο για να είναι πιο λειτουργικό και πιο προσβάσιμο (αρμοί, διαβάσει με πιο ομαλό “σβήσιμο”), γιατί δε μας αρέσει να κοροϊδεύουμε.

Σε όποια έργα βλέπουμε προβλήματα θα τα διορθώνουμε και θα πρέπει να είμαστε ακόμη πιο προσεκτικοί, όταν μιλάμε για άτομα με αναπηρίες”.

Ο πρόεδρος του Σωματείου “ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ” Πέτρος Μπέλλος, έκανε λόγο για μια πολύ καλή αρχή και συμπλήρωσε ότι: “Υπάρχουν κάποιες ατέλειες που τις διαπιστώσαμε μαζί με τον δήμαρχο, αλλά η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Θα συνεχίσουμε σε συνεργασία τους με φορείς για την εμπέδωση της προσβασιμότητας και σε αυτό θα πρέπει να βοηθήσουν όλοι”.

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Μπαρμπαγεωργόπουλος πρόεδρος του Συλλόγου ΑμεΑ “Αργοναύτες”, επεσήμανε ότι υπήρχε σημαντικό πρόβλημα και τώρα υπάρχει μια διαφορετική εικόνα με τα μικροπροβληματάκια όπως είπε και τόνισε την ανάγκη να γίνουν κι άλλοι δρόμοι .

Κανονικά έτσι έπρεπε να γίνει εδώ και πολλά χρόνια. Γίνεται μια αρχή και να γίνει και στα υπόλοιπα τμήματα των δρόμων” ανέφερε.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • ΕΚΒ: Άμεση λήψη υγειονομικών μέτρων για ασφαλείς χώρους δουλειάς - https://t.co/ghJ9emqe6w -

  • Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για το ζήτημα υγιεινής και ασφάλειας στα #σχολεία  #σχολεία - https://t.co/YViMoBU5uK -

  • Συνάντηση ΝΤ ΑΔΕΔΥ Μαγνησίας- Συλλόγου Εργαζομένων Περιφέρειας Θεσσαλίας - https://t.co/cgehu5lYxF -

"Αλιεύοντας" την είδηση