Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Aστικό ΚΤΕΛ Βόλου: Μετακινηθείτε παντού στον Βόλο γρήγορα και με ασφάλεια με το Freedom Pass
Aστικό ΚΤΕΛ Βόλου: Μετακινηθείτε παντού στον Βόλο γρήγορα και με ασφάλεια με το Freedom Pass

Aστικό ΚΤΕΛ Βόλου: Μετακινηθείτε παντού στον Βόλο γρήγορα και με ασφάλεια με το Freedom Pass

Με έναν πλήρες επανδρωμένο στόλο, με ασφάλεια, οικονομικά και γρήγορα οι Αστικές σας μετακινούν καθ' όλη την διάρκεια του χρόνου σε ολόκληρο το Πολεοδομικό Συγκρότημα αλλά και σε παραθαλάσσιους καλοκαιρινούς προορισμούς (Αλυκές, Λεχώνια, Πλατανίδια κ.λπ.)

Τώρα η μεταφορά σας – και ειδικά των νέων – μπορεί να γίνει ακόμη πιο εύκολη και απλή με την χρήση του Freedom Pass, της ψηφιακής δηλαδή χρεωστικής κάρτας αξίας 150 €, που προορίζεται για αγορές σε συγκεκριμένες του τουριστικού και πολιτιστικού κλάδου και μεταξύ αυτών και οι Αστικές .

Υπενθυμίζεται ότι όλοι οι νέοι 18-25 ετών (γεννηθέντες από 1/1/1996 έως 31/12/2003) εφόσον έχουν ολοκληρώσει την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του Covid-19 έχουν την δυνατότητα έκδοσης του Freedom Pass.

Όσοι νέοι λοιπόν έχουν ολοκληρώσει την πρώτη δόση του εμβολιασμού τους μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Freedom Pass και για την μετακίνησή τους με τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου κατά την διάρκεια πληρωμής του εισιτηρίου είτε για εισιτήριο μιας διαδρομής είτε για έκδοση μηνιαίας ή ετήσιας κάρτας απεριορίστων διαδρομών είτε για την έκδοση της ετήσιας φοιτητικής τους κάρτας.

Πώς εκδίδω το Freedom Pass;

To Freedom Pass εκδίδεται με αίτηση που υποβάλλεται ψηφιακά, μέσω του freedompass.. ια να εισέλθετε στην πλατφόρμα θα χρειαστείτε οι κωδικοί σας στο Taxisnet.

Η αίτηση πραγματοποιείται σε λίγα βήματα, εισάγοντας και επιβεβαιώνοντας τον αριθμό κινητού τηλεφώνου και το email σας. Αν κάποιος δεν διαθέτει κωδικούς Taxisnet, η διαδικασία μπορεί να ολοκληρωθεί και μέσω των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ). Την επόμενη ημέρα, λαμβάνετε SMS και email για την ενεργοποίηση της κάρτας και τις οδηγίες χρήσης της.

Πώς το χρησιμοποιώ;

Η χρήση του Freedom Pass μπορεί να αφορά σε μία ή περισσότερες πληρωμές, για μέρος ή για το σύνολο του ποσού για το προϊόν. Η κάρτα Freedom Pass λειτουργεί όπως οποιαδήποτε άλλη χρεωστική κάρτα. Ως εκ τούτου, τα χρήματα λαμβάνονται απευθείας όπως κάθε άλλη συναλλαγή μέσω ή ηλεκτρονικής τραπεζικής.

Πρόκειται για μία απλή, εύχρηστη και φυσικά ανέπαφη συναλλαγή.

Οι δικαιούχοι νέοι, έχοντας ολοκληρώσει τη διαδικασία απόκτησής της, αποθηκεύουν την κάρτα στο smartphone τους.
Πλησιάζοντας το κινητό τους στο του εκδοτηρίου (όπως σε κάθε συναλλαγή με contactless χρεωστικές κάρτες) και έχοντας ενεργοποιημένο το NFC, η συναλλαγή ολοκληρώνεται επιτυχώς.

Δρομολόγια από και προς ορίτσα

Οι Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου ενημερώνουν το επιβατικό κοινό πως στο πλαίσιο των παρακλήσεων που τελούνται στον ναό Ζωοδόχου Πηγής στον λόφο της Γορίτσας για τον εορτασμό της μεγάλης ς της Παναγίας τον Δεκαπενταύγουστο θα εκτελούνται δρομολόγια για την μετάβαση των πιστών.

Τα δρομολόγια που θα εκτελούνται για την μεταφορά των προσκυνητών είναι:
Δευτέρα 2 Αυγούστου
Τετάρτη 4 Αυγούστου
Παρασκευή 6 Αυγούστου
Δευτέρα 9 Αυγούστου
Τετάρτη 11 Αυγούστου
Παρασκευή 13 Αυγούστου

Για όλα τα δρομολόγια η αναχώρηση είναι στις 6.30 μ.μ. από την αφετηρία του Αναύρου για τον λόφο της Γορίτσας και επιστροφή στις 8.30 μ.μ. από τον λόφο της Γορίτσας για την αφετηρία του Αναύρου.

Στη διαδρομή αυτή δεν ισχύουν οι κάρτες ελεύθερης κυκλοφορίας των Α.Μ.Ε.Α., καθώς επίσης οι κάρτες μειωμένου εισιτηρίου των πολυτέκνων , των φοιτητών, ών και οι κάρτες απεριορίστων διαδρομών Α' Ζώνης (χρώματος μπλε).

Το εισιτήριο είναι Β' Ζώνης (χρώματος πράσινου) και ισχύουν οι κάρτες απεριορίστων διαδρομών Β' Ζώνης (χρώματος πράσινου).

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση