Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Aσφάλεια πτήσεων και οδική ασφάλεια από την 1η ΤΑΞΑΣ
Aσφάλεια  πτήσεων και οδική ασφάλεια από την 1η ΤΑΞΑΣ

Aσφάλεια πτήσεων και οδική ασφάλεια από την 1η ΤΑΞΑΣ

Η 1η Ταξιαρχία Αεροπορίας Στρατού  (ΤΑΞΑΣ) ,  στο πλαίσιο υλοποίησης δράσεων εξωστρέφειας και μέριμνας του προσωπικού, διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά, στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας Βόλου, διημερίδα με θέμα: «Ασφάλεια Πτήσεων» την 15 Νοεμβρίου 2018 και «Οδική Ασφάλεια» την 16 Νοεμβρίου 2018 και από ώρα 09:30 έως 14:30.

Σκοπός της διημερίδας είναι η καλλιέργεια υψηλού πνεύματος και συνείδησης ασφαλείας στο στρατιωτικό προσωπικό και στους πολίτες των περιοχών Μαγνησίας και Λάρισας και η πρόληψη των αεροπορικών και τροχαίων ατυχημάτων.

«Για το σκοπό αυτό έχουν προγραμματισθεί παρουσιάσεις από εξειδικευμένους ομιλητές των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, ιδιωτικών και άλλων φορέων, σε συνδυασμό με σχετικές δράσεις στους εξωτερικούς χώρους που προαναφερόμενου πολιτιστικού χώρου, μεταξύ των οποίων και από το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ) «Πάνος Μυλωνάς» την 16 Νοεμβρίου 2018, προσεγγίζοντας το θέμα της οδικής ασφάλειας, τόσο σε θεωρητικό όσο και σε βιωματικό επίπεδο», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η 1η Ταξιαρχία Αεροπορίας Στρατού (ΤΑΞΑΣ) «Κιλκίς – Λαχανά».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Χειροπέδες σε διεθνές κύκλωμα ναρκωτικών στην Αιτωλοακαρνανία - Κατασχέθηκαν 1,18 τόνοι κοκαϊνης… - https://t.co/NV5ZUF2ZP4 -

  • Τριάντα εγκλωβισμένοι στα ερείπια του Ελαγίζ, φόβοι για ισχυρό μετασεισμό - https://t.co/v9ZY7bF1wh -

  • Η οριοθέτηση των οικισμών Πηλίου συζητήθηκε μεταξύ Ζέττας Μ. Μακρή και υπουργού επικρατείας - https://t.co/9xzZxDYOw9 -

"Αλιεύοντας" την είδηση