Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Aρχιτεκτονικός διαγωνισμός για την ανάπλαση του Πάρκου Πεδίου Άρεως
Aρχιτεκτονικός διαγωνισμός για την ανάπλαση του Πάρκου Πεδίου Άρεως

Aρχιτεκτονικός διαγωνισμός για την ανάπλαση του Πάρκου Πεδίου Άρεως

Συνεδριάζει την Τρίτη 23 Ιουνίου, στις 18.30 το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου, δια ζώσης και κεκλεισμένων των θυρών.

Ο Δήμος θα ακολουθήσει το μοντέλο του Μουσείου Αργούς που έγινε με αρχιτεκτονικό διαγωνισμό και το Συμβούλιο θα λάβει απόφαση για την: α) Έγκριση της δις σύνθετου αρχιτεκτονικού διαγωνισμού προσχεδίων, άνω των ορίων, με τίτλο «Αρχιτεκτονικός διαγωνισμός για την του πολυλειτουργικού πάρκου Πεδίου Άρεως» β) Έγκριση σκοπιμότητας για τη δαπάνη των βραβείων του διαγωνισμού και για την πρόθεση ανάθεσης των μελετών του έργου στον πρώτο βραβευθέντα.

Στο ίδιο πρόγραμμα επίσης θα υποβληθεί πρόταση για «Ανάπλαση κοινόχρηστων χώρων στα Παλαιά Βόλου».  Το Δημοτικό Συμβούλιο θα αποφασίσει τη χορήγηση παράτασης εργοταξιακής παροχής ρεύματος για κοινωνικούς λόγους έως 30/12/2020 και θα εγκρίνει  κανονιστική απόφαση για την «Ανάπλαση κοινοχρήστων χώρων στα παλαιά Βόλου», για τη μετατροπή σε της οδού Σαρανταπόρου από Μ. ρηγορίου έως Λαχανά και τη διαπλάτυνση πεζοδρομίων της οδού Μ. ρηγορίου από Σαρανταπόρου έως Γιαννιτσών.

Τέλος, το σώμα θα εγκρίνει απόφαση της Κ.Ε.Κ.Π.Α.-Δ.Ι.Ε.Κ. Δήμου Βόλου, αναφορικά με τον καθορισμό των διδάκτρων του ΔΙΕΚ για το εκπαιδευτικό έτος 2020-2021.

Νέος διαγωνισμός για Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο

Νωριτετρα τη Δευτέρα 23 Ιουνίου, στις 13.30 συνεδριάζει δια ζώσης και κεκλειμένων των θυρών στο Δημαρχείο Βόλου η και θα λάβει απόφαση σχετικά με την έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση όρων διακήρυξης  για την δι ανοικτού δημόσιου ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια Χριστουγεννιάτικου διάκοσμου 2020», ενδεικτικού προϋπολογισμού 177.592,80 € με .

Επίσης, η επιτροπή θα αποφασίσει την παράταση συμβάσεων προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου 30 υπαλλήλων ανταποδοτικών υπηρεσιών της ς του Δήμου για τον περιορισμό της διασποράς του κορωναϊού COVID-19 για διάστημα τεσάρων μηνών, και θα εγκρίνει τη μελέτη και κατάρτιση όρων διακήρυξης για την διενέργεια συνοπτικού διαγωνισμού, για την «Κτηνιατρική περίθαλψη αδέσποτων ζώων (σκυλιών) του Δήμου Βόλου», διάρκειας 12 μηνών, ενδεικτικού προϋπολογισμού  45.136 €  με .

Τέλος, θα εγκρίνει το πρακτικό του συνοπτικού διαγωνισμού «Εργασίες καθαρισμού Δημοτικών Οικοπέδων για πυροπροστασία στις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Βόλου»,  ενδεικτικού προϋπολογισμού  24.862 € με Φ.Π.Α., τη μελέτη για  εργασίες αποκατάστασης φθοράς οροφής στο δημοτικό κτίριο που στεγάζεται η  ΔΟΥ Ν. Ιωνίας και τη μελέτη εκτέλεση εργασιών επισκευής αντλίας συντριβανιού  πλατείας Ελευθερίας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση