Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / ΒΟΛΟΣ / Αρχές Μαρτίου οι δασικοί χάρτες Βόλου, Αλοννήσου και Σκιάθου
Αρχές Μαρτίου οι δασικοί χάρτες Βόλου, Αλοννήσου και Σκιάθου

Αρχές Μαρτίου οι δασικοί χάρτες Βόλου, Αλοννήσου και Σκιάθου

H ανάρτηση δασικών χαρτών των περιοχών Κρωπίας, Βόλου, .Αγχιάλου, Αλοννήσου, Σκιάθου και όλων των περιοχών της Διεύθυνσης Δασών Καρδίτσας θα γίνει απο την 1η Μαρτίου, μεε του τμήματος δασικών χαρτών, της Γενικής Διεύθυνσης του Υπουργείου Περιβάλλοντος, που δημοσιεύτηκε σήμερα στη “Διαύγεια”, κατόπιν συνεργασίας µε τις αρμόδιες υπηρεσίες και το “Ελληνικό Κτηματολόγιο”.

Η τής ανάρτησης τού δασικού χάρτη, θα γνωστοποιηθεί ηλεκτρονικά, άμεσα εντός τής ημέρας έκδοσής της, στο “Ελληνικό Κτηματολόγιο” και στην υπηρεσία του Υπουργείου. Επιπλέον, θα δοθεί ιδιαίτερη μέριμνα για την τήρηση των προβλεπομένων στην για την ευρύτατη δημοσιοποίηση τής ανάρτησης και της προθεσμίας υποβολής των αντιρρήσεων.

Στο πλαίσιο αυτόά, η απόφαση θα γνωστοποιηθεί αμελλητί και στους όμορους Ο.Τ.Α. των περιοχών ανάρτησης των δασικών χαρτών.

Σημειώνεται, επίσης, ότι η χωρική αρμοδιότητα των συνιστούμενων Σημείων Υποστήριξης Ανάρτησης Δασικών Χαρτών – ΣΥΑ∆Χ, εφόσον αυτά είναι περισσότερα τού ενός, επεκτείνεται και καλύπτει ολόκληρη την περιοχή ανάρτησης τού δασικού χάρτη για το καθένα από αυτά.

Τέλος, το Υπουργείο καλεί τους αρμόδιους να προβούν στις απαραίτητες διοικητικές ενέργειες και πράξεις για την υλοποίηση των αναρτήσεων, απαρέγκλιτα, εντός της ανωτέρω ημερομηνίας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Από διαρροή αερίου η #έκρηξη στη Συγγρού #έκρηξη - https://t.co/pqfj3d1bIq -

  • Συμφωνία Ολυμπιακού με Ελιστάνο Μάνγκα #ΠΑΕΟλυμπιακόςΒόλου1937 - https://t.co/E5PkkrC5yV -

  • Απόπειρα αυτοκτονίας 34χρονης στο Βόλο #απόπειρααυτοκτονίας - https://t.co/RB8wDxm8Nd -

"Αλιεύοντας" την είδηση