Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Αρχές Μαρτίου οι δασικοί χάρτες Βόλου, Αλοννήσου και Σκιάθου
Αρχές Μαρτίου οι δασικοί χάρτες Βόλου, Αλοννήσου και Σκιάθου

Αρχές Μαρτίου οι δασικοί χάρτες Βόλου, Αλοννήσου και Σκιάθου

H νάρτηση δσικών χαρτών των περιοχών Κρωπίας, Βόλου, Ν.Αγχιάλου, Αλοννήσου, Σκιάθου και όλων των περιοχών της Διεύθυνσης Δασών ς θα γίνει απο την 1η Μαρτίου, μεε του τμήματος δασικών χαρτών, της ενικής Διεύθυνσης του Υπουργείου Περιβάλλοντος, που δημοσιεύτηκε σήμερα στη “Διαύγεια”, κατόπιν συνς µε τις αρμόδιες και το “Ελληνικό Κτηματολόγιο”.

Η απόφαση τής ανάρτησης τού δασικού χάρτη, θα γνωστοποιηθεί ηλεκτρονικά, άμεσα εντός τής ημέρας έκδοσής της, στο “Ελληνικό Κτηματολόγιο” και στην υπηρεσία του Υπουργείου. Επιπλέον, θα δοθεί ιδιαίτερη μέριμνα για την τήρηση των προβλεπομένων στην απόφαση για την ευρύτατη δημοσιο τής ανάρτησης και της προθεσμίας υποβολής των αντιρρήσεων.

Στο πλαίσιο αυτόά, η απόφαση θα γνωστοποιηθεί αμελλητί και στους όμορους Ο.Τ.Α. των περιοχών ανάρτησης των δασικών χαρτών.

Σημειώνεται, επίσης, ότι η χωρική αρμοδιότητα των συνιστούμενων Σημείων Υποστήριξης Ανάρτησης Δασικών Χαρτών – ΣΥΑ∆Χ, εφόσον αυτά είναι περισσότερα τού ενός, επεκτείνεται και καλύπτει ολόκληρη την περιοχή ανάρτησης τού δασικού χάρτη για το καθένα από αυτά.

Τέλος, το Υπουργείο καλεί τους αρμόδιους να προβούν στις απαραίτητες διοικητικές ενέργειες και πράξεις για την υλο των αναρτήσεων, απαρέγκλιτα, εντός της ανωτέρω ς.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση