Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Αρ. Μπασδάνης: Το λόγο έχει η Δικαιοσύνη για τη “Μαγνησιακή Πίστη”
Αρ. Μπασδάνης:  Το λόγο έχει η Δικαιοσύνη  για τη “Μαγνησιακή Πίστη”

Αρ. Μπασδάνης: Το λόγο έχει η Δικαιοσύνη για τη “Μαγνησιακή Πίστη”

Το γεγονός ότι θα πρέπει να δώσουν απαντήσεις  όλοι όσοι ήταν κατά καιρούς πρόεδροι στην Μαγνησιακή Πίστη, δήλωσε στο Ράδιο Ακρόαμα, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου .

Με αφορμή διώξεις που έχουν ασκηθεί μετά από για την Μαγνησιακή Πίστη ο κ. Μπασδάνης  δήλωσε χαρακτηριστικά: «Το λόγο τον έχει η . Δε θα εμπλακώ σε ονοματολογία. Τα οικονομικά της Μαγνησιακής Πίστης έχουν υποστεί μαγει και θα πρέπει η δικαιοσύνη να δώσει λύση. Όλοι όσοι ήταν κατά καιρούς πρόεδροι πρέπει να δώσουν απαντήσεις».

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, εκτίμησε ότι αυτός ο οργανισμός θα μπορούσε να αποτελέσει ένα σημαντικό εργαλείο στα χέρια επαγγελματιών, αλλά δυστυχώς όπως είπε να μην εξυπηρετεί τον σκοπό αυτό, καθώς δεν εφαρμόστηκε ο κανονισμός.

Επίσης ανέφερε ο ίδιος όταν ανέβαλε τον οέμβριο του 2011 το , είχε διαπιστώσει ότι υπάρχει θέμα στη διαχείριση των οικονομικών κι όπως συμπλήρωσε «Παρ' ότι υπήρχαν προτάσεις να συμμετέχει το με κεφάλαια, θέλησα να το κρατήσω μακριά, γιατί το έμπαζε . Είναι κοινά αποδεκτό ότι έγιναν λάθος χειρισμοί».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση