Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Αρ. Μπασδάνης: Το λόγο έχει η Δικαιοσύνη για τη “Μαγνησιακή Πίστη”
Αρ. Μπασδάνης:  Το λόγο έχει η Δικαιοσύνη  για τη “Μαγνησιακή Πίστη”

Αρ. Μπασδάνης: Το λόγο έχει η Δικαιοσύνη για τη “Μαγνησιακή Πίστη”

Το γεγονός ότι θ πρέπει ν δώσουν απαντήσεις  όλοι όσοι ήταν κατά καιρούς πρόεδροι στην Μαγνησιακή Πίστη, δήλωσε στο Ράδιο Ακρόαμα, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου .

Με αφορμή διώξεις που έχουν ασκηθεί μετά από καταγγελίες για την Μαγνησιακή Πίστη ο κ. Μπασδάνης  δήλωσε χαρακτηριστικά: «Το λόγο τον έχει η . Δε θα εμπλακώ σε ονοματολογία. Τα οικονομικά της Μαγνησιακής Πίστης έχουν υποστεί μαγειτα και θα πρέπει η να δώσει λύση. Όλοι όσοι ήταν κατά καιρούς πρόεδροι πρέπει να δώσουν απαντήσεις».

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, εκτίμησε ότι αυτός ο οργανισμός θα μπορούσε να αποτελέσει ένα σημαντικό εργαλείο στα χέρια επαγγελματιών, αλλά δυστυχώς όπως είπε κατέληξε να μην εξυπηρετεί τον σκοπό αυτό, καθώς δεν εφαρμόστηκε ο κανονισμός.

Επίσης ανέφερε ο ίδιος όταν ανέβαλε τον Νοέμβριο του 2011 το , είχε διαπιστώσει ότι υπάρχει θέμα στη διαχείριση των οικονομικών κι όπως συμπλήρωσε «Παρ' ότι υπήρχαν να συμμετέχει το με κεφάλαια, θέλησα να το κρατήσω μακριά, γιατί το έμπαζε νερά. Είναι κοινά αποδεκτό ότι έγιναν λάθος χειρισμοί».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση