Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Αρ. Μπασδάνης: Το λόγο έχει η Δικαιοσύνη για τη “Μαγνησιακή Πίστη”
Αρ. Μπασδάνης:  Το λόγο έχει η Δικαιοσύνη  για τη “Μαγνησιακή Πίστη”

Αρ. Μπασδάνης: Το λόγο έχει η Δικαιοσύνη για τη “Μαγνησιακή Πίστη”

Το γεγονός ότι θα πρέπει να δώσουν απαντήσεις  όλοι όσοι ήταν κατά καιρούς πρόεδροι στην Μαγνησιακή Πίστη, δήλωσε στο Ράδιο Ακρόαμα, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρ. Μπασδάνης.

Με αφορμή διώξεις που έχουν ασκηθεί μετά από καταγγελίες για την Μαγνησιακή Πίστη ο κ. Μπασδάνης  δήλωσε χαρακτηριστικά: «Το λόγο τον έχει η δικαιοσύνη. Δε θα εμπλακώ σε ονοματολογία. Τα οικονομικά της Μαγνησιακής Πίστης έχουν υποστεί μαγειρέματα και θα πρέπει η δικαιοσύνη να δώσει λύση. Όλοι όσοι ήταν κατά καιρούς πρόεδροι πρέπει να δώσουν απαντήσεις».

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, εκτίμησε ότι αυτός ο οργανισμός θα μπορούσε να αποτελέσει ένα σημαντικό εργαλείο στα χέρια επαγγελματιών, αλλά δυστυχώς όπως είπε κατέληξε να μην εξυπηρετεί τον σκοπό αυτό, καθώς δεν εφαρμόστηκε ο κανονισμός.

Επίσης ανέφερε ο ίδιος όταν ανέβαλε τον Νοέμβριο του 2011 το Επιμελητήριο, είχε διαπιστώσει ότι υπάρχει θέμα στη διαχείριση των οικονομικών κι όπως συμπλήρωσε «Παρ’ ότι υπήρχαν προτάσεις να συμμετέχει το Επιμελητήριο με κεφάλαια, θέλησα να το κρατήσω μακριά, γιατί το πλοίο έμπαζε νερά. Είναι κοινά αποδεκτό ότι έγιναν λάθος χειρισμοί».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Καθορίστηκε η διαδρομή του περίφημου 9ου Ιστορικού Ράλλυ Ολύμπου 2020 - https://t.co/sfsTfGBYAK -

  • Σε Ιωάννινα, Οίτη και όλη την Ελλάδα συνέχισε την δράση ο ΣΔΥ Βόλου - https://t.co/IwxC5I58VW -

  • “Η κυβέρνηση υποχρεώνει τους συνταξιούχους που έχασαν το ΕΚΑΣ σε συμμετοχή στη φαρμακευτική δαπάνη”… - https://t.co/yHqi4Bg1rT -

"Αλιεύοντας" την είδηση