Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Απορρίφθηκε αίτηση του Δημ. Κουτσιφέλη από το Μονομελές Πρωτοδικείο Βόλου
Απορρίφθηκε  αίτηση του Δημ. Κουτσιφέλη από το  Μονομελές Πρωτοδικείο  Βόλου

Απορρίφθηκε αίτηση του Δημ. Κουτσιφέλη από το Μονομελές Πρωτοδικείο Βόλου

Με του Μονομελούς Πρωτοδικείου απορρίφθηκε η αίτηση του Δημήτρη Κουτσιφέλη, για έκδοση προσωρινής διαταγής περί αναστολής των αποφάσεων του πρωτοβάθμιου πενταμελούς και του δευτεροβάθμιου πειθαρχικών συμβουλίων της ΔΕΥΑΜΒ, με τις οποίες του επιβλήθηκε η πειθαρχική ποινή της απόλυσης.

Η δικάσιμος για τη συζήτηση επί της αίτησης λήψης ασφαλιστών μέτρων, έχει οριστεί για τις 29 Σεπτεμβρίου 2016.

ΔΕΥΑΜΒ για

Εν τω μεταξύ από την ΔΕΥΑΜΒ αναφέρεται: ” Δυστυχώς η εγκληματικά ανεύθυνη και επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία συμπεριφορά των γνωστών – αγνώστων στην περιοχή της Πορταριάς συνεχίζεται και έτσι είχαμε νέο καταστροφής των ενημερωτικών πινακίδων, που τοποθετήθηκαν, για πολλοστή φορά, από τη ΔΕΥΑΜΒ σε δέκα κεντρικές βρύσες της περιοχής, για την κατοίκων και επισκεπτών για την ακαταλληλότητα πόσης του νερού.

Έχουμε κατ’ επανάληψη επισημάνει και το επαναλαμβάνουμε και τώρα ότι λύση στην αντικοινωνική αυτή συμπεριφορά, και τα μείζονα προβλήματα που αυτή επιφέρει, μπορεί να δοθεί μόνο με την αντιμετώπιση της δράσης των επικίνδυνων αυτών ανθρώπων, από την πλευρά των δικαστικών και αστυνομικών αρχών, με τον εντοπισμό, τη σύλληψη και την παραδειγματική τους τιμωρία.

Η ΔΕΥΑΜΒ, από την πλευρά της, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και συναίσθηση των υποχρεώσεών της έναντι του κοινωνικού συνόλου, θα συνεχίσει να πράττει όσα εκ του Νόμου απορρέουν για την προστασία της δημόσιας υγείας, χωρίς να φείδεται δαπανών και κόπων.

Ας πράξουν ανάλογα και οι άλλοι υπεύθυνοι για τη δίωξη και πάταξη του εγκλήματος και μάλιστα με την ειδεχθή αυτή μορφή.

Η Δημόσια Υγεία δεν μπορεί να είναι ζήτημα πολιτικής ή άλλης αντιπαράθεσης και αυτό πρέπει να καταστεί σαφές προς κάθε κατεύθυνση.”

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στον ΟΛΒ ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς #ΜαργαρίτηςΣχοινάς… - https://t.co/nQrNwaVaQW -

  • Ασφαλτοστρώσεις σε #Αργαλαστή και Άφησσο #Αργαλαστή #Άφησσος - https://t.co/LsNB98NAo8 -

  • «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή»: Επιπλέον 44.660 νοικοκυριά εντάσσονται στο πρόγραμμα - https://t.co/VThtEBZlRC… -

"Αλιεύοντας" την είδηση