Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Απομακρύνθηκαν ακόμα δύο περίπτερα
Απομακρύνθηκαν ακόμα δύο περίπτερα

Απομακρύνθηκαν ακόμα δύο περίπτερα

Συνεχίζεται από το Τμήμα Συντήρησης της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Βόλου η αποξήλωση των κενωθέντων και εγκαταλελειμμένων περιπτέρων στον Βόλο και τη Νέα Ιωνία.

Σήμερα Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016 απομακρύνθηκαν ακόμα δύο περίπτερα το ένα στο κέντρο του Βόλου και το δεύτερο στην περιοχή της Νέας Δημητριάδας.

Όπως είναι γνωστό, πρόκειται για περίπτερα που βρίσκονται στο Βόλο και τη Νέα Ιωνία και τα οποία είναι κλειστά και ανενεργά αρκετά χρόνια, των οποίων οι ιδιοκτήτες ή έχουν αποβιώσει ή έχουν δηλώσει ότι δεν ενδιαφέρονται να τα διατηρήσουν και έχει αφαιρεθεί η άδεια λειτουργίας τους.

Σήμερα αποξηλώθηκε το περίπτερο στην οδό Καρτάλη, στο ύψος της Ερμού, καθώς και το κενωθέν περίπτερο στην οδό Αγίου Δημητρίου στην διασταύρωση με την οδό Θερμοπυλών, ενώ άμεση ήταν η αποκατάσταση των φθορών του πεζοδρομίου στα σημεία από όπου και απομακρύνθηκαν τα εν λόγω περίπτερα.

Από την πλευρά του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Θανάσης Σταυρίδης επισήμανε πως «όπως έχω τονίσει πολλές φορές η δημοτική αρχή έχει ως πρώτιστο μέλημα την διευκόλυνση και την καλυτέρευση της καθημερινότητας των πολιτών. Στο πλαίσιο αυτό συνεχίζουμε την αποξήλωση των ανενεργών περιπτέρων σε Βόλο και Νέα Ιωνία σε μια προσπάθεια να αποδεσμεύσουμε τα πεζοδρόμια και να διευκολύνουμε την απρόσκοπτη διέλευση των πεζών και ιδιαίτερα των ατόμων με ειδικές ανάγκες».20160923_105103 20160923_111813

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Χωρίς επιβάρυνση η ατμόσφαιρα στον Βόλο - https://t.co/D9NMfDNscG -

  • Δράση συνδρομής της Γραμματείας Οργανωτικού της ΝΔ για τους πληγέντες στην Καρδίτσα από τον «Ιανό»… - https://t.co/csk4w5DnK9 -

  • Συνελήφθη 25χρονη για κλοπή σε σούπερ μάρκετ - https://t.co/0dL9fRnpNi -

"Αλιεύοντας" την είδηση