Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Απομάκρυνση κενών περιπτέρων στη Νέα Αγχίαλο
Απομάκρυνση κενών περιπτέρων στη Νέα Αγχίαλο

Απομάκρυνση κενών περιπτέρων στη Νέα Αγχίαλο

Τέσσερα περίπτερα απομακρύνθηκαν από το κέντρο της .Αγχιάλου από τις αρμόδιες του Δήμου Βόλου.

Παράλληλα αναμένεται η ολοκλήρωση των απαραίτητων γραφειοκρατικών διαδικασιών για τη διάνοιξη του πεζοδρόμου της οδού Ελληνικής Αεροπορίας και τη διαμόρφωση της πλατείας.

Ένα άλλο έργο που δρομολογείται είναι η διαμόρφωση των πεζοδρομίων της οδού Ελευθερίας (εθνικό δίκτυο ) και βέβαια το μεγάλο έργο της αποχέτευσης το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει τέλος του 2018.

Επίσης το λιμανάκι της πόλης θα αποκατασταθεί μόλις ολοκληρωθούν οι απαραίτητες γραφειοκρατικές ενέργειες που ξεκίνησαν από τη Δημοτική Αρχή και είναι αναγκαίες από την Κτηματική Υπηρεσία για νομιμοποίηση των αυθαίρετων τμημάτων του.

Ένα άλλο σημαντικό έργο που έχει εγκριθεί από την ΔΕΥΑΜΒ είναι η δημιουργία αποστραγγιστικού τάφρου στην παραλιακή ζώνη προκειμένου ν’ αντιμετωπιστούν τα πλημμυρικά φαινόμενα από τις βροχοπτώσεις.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη 17χρονου στη Ν. Ιωνία με κάνναβη #ακατέργαστηκάνναβη - https://t.co/iKuNbshtIE -

  • Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων πρώτης αρωγής για τους σεισμόπληκτους της Σάμου και της Θεσσαλίας… - https://t.co/rDQUYaOv00 -

  • Πιστώνονται οι λογαριασμοί πολιτών και επιχειρήσεων στις Σποράδες για το Μεταφορικό Ισοδύναμο του 2021… - https://t.co/gR3S7PWNdt -

"Αλιεύοντας" την είδηση