Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Απολύμανση κεντρικών οδικών αρτηριών του Βόλου και της Νέας Ιωνίας
Απολύμανση κεντρικών οδικών αρτηριών του Βόλου και της Νέας Ιωνίας

Απολύμανση κεντρικών οδικών αρτηριών του Βόλου και της Νέας Ιωνίας

Εργασίες απολύμανσης των κεντρικών οδικών αρτηριών του Βόλου και της Νέας Ιωνίας, στο πλαίσιο των μέτρων για αποτροπή της εξάπλωσης του κορωναϊού, ξεκίνησαν σήμερα το πρωί από οχήματα και προσωπικό του Δήμου Βόλου.

Η απολύμανση συνεχίζεται και γίνεται από υδροφόρα οχήματα του Δήμου Βόλου, στις οδούς Αναλήψεως, Δημητριάδος, Ιάσονος, Ελ. Βενιζέλου, Κ. Καρτάλη, Παγασών, Λαμπράκη, Λαρίσης, Αθηνών, Πολυμέρη, στον Βόλο, και στη στις οδούς Λεωφ. Ειρήνης, Ελ. Βενιζέλου και Μαιάνδρου.

Σήμερα το πρωί παρόντες κατά την εκτέλεση των εργασιών απολύμανσης ήταν ο δήμαρχος Βόλου, Αχ. και ο Καθαριότητας Γ. , ενώ τις υδροφόρες συνόδευε όχημα της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου και μηχανές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που απομάκρυναν τα σταθμευμένα οχήματα.

Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Βόλου  τόνισε ότι « η Δημοτική Αρχή είναι παρούσα, παντός καιρού  και επιτελεί την υποχρέωσή της προς τους πολίτες να προστατεύει τη Δημόσια Υγεία.

Σταμάτησα για λίγο την «καραντίνα», που έχω θέσει τον εαυτό μου και παίρνοντας όλα τα πρόληψης που απαιτούνται, είμαι τώρα εδώ. Παρακαλώ όλους τους συμπολίτες μου να κάνουν το ίδιο, να μένουν στο , να προστατεύουμε τον εαυτό μας και τους συνανθρώπους μας. Αυτό είναι το μέτρο, η πρόληψη, για να μην δημιουργηθεί το πρόβλημα της Ιταλίας. Και να δείτε τι έρχεται στην Αγγλία, μακάρι να διαψευσθώ.

Εδώ στην και ιδιαίτερα στον Βόλο, θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο, να συνεχίσουμε έτσι, όλοι οι απολυμαίνονται όπως βλέπετε,  Ό,τι είναι απαραίτητο η Δημοτική Αρχή θα το κάνει,

Συνιστώ λοιπόν στους πολίτες, τους φίλους μου, που με σέβονται και τους σέβομαι να μείνουν στο τους. Δεν υπάρχει άλλο φάρμακο. Μείνετε στο σπίτι. Όχι περιττές εξόδους, συναθροίσεις.

Κοιτάμε να εξυπηρετούσε τους πολίτες και συγχρόνως να προστατεύσουμε την Υγεία τους.

Σε όσους ανήκουν στις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες, έχουν προβλήματα ς, που έχουν προβλήματα κινητικότητας, είμαστε δίπλα. Από τις 8.00 το πρωί έως τις 10.00 το βράδυ μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα 24213 – 53140 και 24213 – 53158 για έκτακτες και σοβαρές ανάγκες, ώστε να μην είναι κανείς που έχει πρόβλημα μόνος.

Πρώτα ο Θεός. Εύχομαι Υγεία σε όλον κόσμο».

 

"Αλιεύοντας" την είδηση