Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Απολογούνται την Παρασκευή οι νεαροί από τη Λαμία
Απολογούνται την Παρασκευή οι νεαροί από τη Λαμία

Απολογούνται την Παρασκευή οι νεαροί από τη Λαμία

Προθεσμία για να απολογηθούν την Παρασκευή στον ανακριτή, πήραν ο 23χρονος από τη και ο 19χρονος συγκάτοικος του, οι οποίοι κατηγορούνται για κατοχή και ναρκωτικών ουσιών, ενώ αναζητούνται και άλλοι δύο συνεργοί τους, ο ένας αλβανικής κατς.

Χθες οι δύο νεαροί οδηγήθηκαν στον ανακριτή και στον εισαγγελέα και εις βάρος τους ασκήθηκε για κατά συναυτουργία, για ναρκωτικών ουσιών, όπως επίσης για αγορά και πώληση ναρκωτικών, σε βαθμό κακουργήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας υποστήριξε ότι μέρος των ναρκωτικών ήταν για ίδια χρήση και όχι για εμπορία και ο δεύτερος ότι η ποσότητα δεν ήταν δικιά του.

Να υπενθυμιστεί ότι ο 23χρονος είχε συλληφθεί ενώ περπατούσε στο Βόλο και στο σακίδιο που είχε στην πλάτη του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερις συσκευασίες με ποσότητα ς, συνολικού βάρους 972,82 γραμμαρίων, όπως και ποσό 200 ευρώ και ένα τηλέφωνο.

Ακολούθησε έρευνα από αστυνομικούς στο σπίτι του 23χρονου, στη , όπου βρέθηκε και συνελήφθη ένας 19χρονος, συγκάτοικος του νεαρού.

Στο σπίτι βρέθηκε ποσότητα χασίς 608,2 γραμμαρίων ένας πλαστικός τρίφτης, μια ζυγαριά ακριβείας, μια ηλεκτρονική συσκευή άτμισης με υπολείμματα ς, ένα χειρόγραφο σημείωμα με ονόματα και ποσά (το πελατολόγιο διακίνησης χασίς), καθώς και χρηματικό ποσό 70 ευρώ, που κατασχέθηκαν.

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση