Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Aπολογισμός και ισολογισμός 2016 στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου
Aπολογισμός και  ισολογισμός 2016 στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου

Aπολογισμός και ισολογισμός 2016 στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου

Δύο συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου  θα πραγματοποιηθούν   τη Δευτέρα 27 οεμβρίου, με την πρώτη στις 6 το απόγευμα με θέματα την έγκριση του απολογισμού και του ισολογισμού του οικονομικού έτους .

Στη δεύτερη , στις 6.30 το απόγευμα, με 27 θέματα ημερήσιας διάταξης,  θα ληφθούν αποφάσεις περί καθορισμού ειδικοτήτων συμβάσεων μίσθωσης υ και περί έγκρισης απόδοσης σε χρήμα της παροχής του φρέσκου γάλακτος ως μέσου ατομικής προστασίας των εργαζομένων του Δήμου Βόλου για τα χρονικά διαστήματα από 01/01/2012 έως 31/12/2012, 01/10/2013 έως 31/12/2013 και 01/01/2014 έως 20/03/2014 και των ειδών ατομικής προστασίας για τα αντίστοιχα έτη.

Ακόμη, θα εγκριθεί το ολοκληρωμένο δράσης του Δήμου Βόλου και των ομικών Προσώπων, έτους 2018 και θα συγκροτηθούν επιτροπές διενέργειας διαγωνισμών και προμηθειών για το 2018 και για τον διαγωνισμό παροχής υπηρεσιών φύλαξης και ς δημοτικών κτιρίων και εγκαταστάσεων.

Το σώμα θα εγκρίνει τις μελέτες και τον τρόπο εκτέλεσης των έργων αποκαταστάσεις οδών, βελτίωσης περιφερειακών κοιμητηρίων, συντηρήσεις δρόμων και σχολικών κτιρίων.

Τέλος, θα εγκριθεί απόφαση της Κ.Ε.Κ.Π.Α.-Δ.Ι.Ε.Κ., αναφορικά με την ψήφιση του σχεδίου δράσης για το έτος 2018.

 

Η Οικονομική Επιτροπή

Στη 1 το μεσημέρι της Δευτέρας θα προηγηθεί  της Οικονομικής Επιτροπής με υποβολή του πρακτικού κατακύρωσης του διαγωνισμού προμήθειας ειδών καθαριότητας, ευπρεπισμού και ειδών υγιεινής για το έτος .

Επίσης θα αναληφθούν πολυετείς υποχρεώσεις για τη διεξαγωγή διεθνούς διαγωνισμού για την προμήθεια υγρών καυσίμων, λιπαντικών και πρόσθετων για τα έτη -2020, για την εκτέλεση της προμήθειας  τροφίμων για τις ανάγκες της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Βόλου (του Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών και του Κοινωνικού Παντοπωλείου) & προμήθειας φρέσκου γάλακτος δικαιούχων εργαζομένων του Δήμου Βόλου, διάρκειας ενός έτους.

Τέλος θα καταρτιστούν οι όροι διακήρυξης για την διενέργεια ανοικτού δημόσιου ηλεκτρονικού διαγωνισμού, για την λειτουργία της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης σε κτίριο της πρώην Παιδόπολης Αγριάς» διάρκεια ενός έτους από την υπογραφή της σύμβασης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση