Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Αποκριάτικες μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις στο Βόλο
Αποκριάτικες μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις στο Βόλο

Αποκριάτικες μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις στο Βόλο

Την της Αποκριάς στις 5.00 το απόγευμα επί της ς, στο ύψος της Τράπεζας της Ελλάδος, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με χορευτικών κομματιών σε γιορτινούς ρυθμούς από τις Σχολές Χορού Brake A Move του Κωνσταντίνου Πανόπουλου, Dance Studio της Νίκη Κρίτσλοου και τη σχολή της Τέτας Γωγούση.

Θα ακολουθήσει πρόγραμμα ελληνικής μουσικής με τίτλο «Ήρθαν οι Απόκριες» από το μουσικό συγκρότημα «Διπλοπενιές», με μαέστρο το Χρήστο Σταμούλη και τη συμμετοχή των μουσικών Κώστα Ζάρπα, Σωτήρη Ράπτη, Γιάννη Μπάο.

Στο τραγούδι ο Θωμάς Σκοτίδας και ο Κωσταντίνος Σταμούλης Τσεκούρας.

Την της εκδήλωσης θα κάνουν οι Φωτεινή Κασσίδη και η Βίκυ Τσεκούρα.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με εντυπωσιακά βεγγαλικά και πυροτεχνήματα.

Την στις 12.00 το μεσημέρι, στο χώρο του πάρκου του Αγίου Κωνσταντίνου, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τα Κούλουμα με τη συμμετοχή μουσικού σχήματος με επικεφαλής τον Λευτέρη Πανταζή.

Κατά μήκος της ς θα στηθεί μπουφές για το κοινό όπου θα διανεμηθούν πακέτα νηστίσιμων εδεσμάτων που θα περιλαμβάνουν παραδοσιακές λιχουδιές όπως ταραμοσαλάτα, φασόλες, σουπιές, ντολμαδάκια κ.ά. θα προσφερθεί επίσης λαγάνα, λευκό κρασί και .

Εκδήλωση για τα Κούλουμα θα πραγματοποιηθεί επίσης στη δημοτική κοινότητα Νέας Αγχιάλου στις 11.30 π.μ. επί του παραλιακού πεζόδρομου, με καλλι και νηστίσιμες λιχουδιές και κρασί.

Τις εκ υποστηρίζουν η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων, η και η Λέσχη Εργαζομένου Κοριτσιού Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση