Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Aποκατάσταση φθορών στο οδικό δίκτυο του Βόλου
Aποκατάσταση φθορών στο οδικό δίκτυο  του Βόλου

Aποκατάσταση φθορών στο οδικό δίκτυο του Βόλου

Στην αποκατάσταση των σημείων στα οποία δημιουργήθηκαν σημαντικές φθορές στο από την κακοκαιρία και την εκτεταμένη χιονόπτωση που έπληξε την ευρύτερη περιοχή την περίοδο των χειμερινών μηνών προχώρησε το προηγούμενο χρονικό διάστημα η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Βόλου.

Πιο συγκεκριμένα το Τμήμα Οδοποιίας και Συντήρησης προχώρησε στην αποκατάσταση φθορών στο οδικό δίκτυο, λακκούβες, και τμήματα πεζοδρομίων σε 1.000 και πλέον σημεία, κυρίως στο Πολεοδομικό Συγκρότημα, καθώς και σε όλες τις δημοτικές ενότητες.

Επιπλέον από το αρμόδιο τμήμα αποκαταστάθηκαν φθορές σε ηλεκτρολογικά δίκτυα και φωτεινούς όπου είχαν υποστεί σοβαρή βλάβη ενώ επισκευάστηκαν άμεσα και οι βλάβες στις υδραυλικές εγκαταστάσεις σε δημοτικά και σχολικά κτίρια.

Από την πλευρά του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Θανάσης Σταυρίδης δήλωσε ότι έγινε μεγάλη προσπάθεια να αποκατασταθούν οι ζημίες έγκαιρα από τις υπηρεσίες. “Οι ήταν πολλές και μεγάλες, όμως αντεπεξήλθαμε με τον καλύτερο και ταχύτερο δυνατό τρόπο”, τόνισε χαρακτηριστικά.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση