Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Απόφαση περί κοινόχρηστων χώρων στη συνεδρίαη του Δ.Σ. Βόλου
Απόφαση  περί κοινόχρηστων χώρων στη συνεδρίαη του Δ.Σ. Βόλου

Απόφαση περί κοινόχρηστων χώρων στη συνεδρίαη του Δ.Σ. Βόλου

Με βασικότερο θέμα τη λήψη απόφασης περί κοινόχρηστων χώρων για το έτος 2018 συνεδριάζει την ερχόμενη Τετάρτη 14 Μαρτίου,στις 2.00 μ.μ. το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου.

Το σώμα αναμένεται να εγκρίνει τροποποίηση της κανονιστικής απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου, σχετικά με την οργάνωση και τις προϋποθέσεις λειτουργίας και τον καθορισμό των όρων για τη διάθεση και κατακύρωση χώρων της ετήσιας εμποροπανήγυρης του Δήμου Βόλου.

Τέλος, θα ληφθεί απόφαση για την έγκριση εγκατάστασης 85 στη Ν. Ιωνία και 116 στον Βόλο, υπαίθριων Τηλεπικοινωνιακών καμπίνων για λογαριασμό της VODAFONE-ΠΑΝΑΦΟΝ Ανώνυμης εταιρίας τηλεπικοινωνιών.

Η Οικονομική επιτροπή

Θα προηγηθεί στη 1.00 το μεσημέρι συνεδρίαση της Οικονομικής επιτροπής με τα δύο πρώτα θέματα, έγκριση μελετών προμήθειας υλικών για επισκευές δημοτικών κτιρίων και κατάρτιση όρων διαγωνισμού για την προμήθεια υδραυλικών υλικών 14.903 € με ΦΠΑ και προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού 49.432 € με ΦΠΑ.

Η ΕΠΖ
Την Τετάρτη 14 Μαρτίου στις 12.30 το μεσημέρι θα συνεδριάσει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής που θα εγκρίνει την τροποποίηση της Κανονιστικής για την εμποροπανήγυρη, θα αποφασίσει για τη μετατόπιση περιπτέρου, στη θέση κενωθέντος περιπτέρου στην οδό Ανθίμου Γαζή με Ιωλκού (Δικαστικό Μέγαρο), στον Βόλο και θα καθορίσει θέσεις στάθμευσης ΑμεΑ.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Χειροπέδες σε διεθνές κύκλωμα ναρκωτικών στην Αιτωλοακαρνανία - Κατασχέθηκαν 1,18 τόνοι κοκαϊνης… - https://t.co/NV5ZUF2ZP4 -

  • Τριάντα εγκλωβισμένοι στα ερείπια του Ελαγίζ, φόβοι για ισχυρό μετασεισμό - https://t.co/v9ZY7bF1wh -

  • Η οριοθέτηση των οικισμών Πηλίου συζητήθηκε μεταξύ Ζέττας Μ. Μακρή και υπουργού επικρατείας - https://t.co/9xzZxDYOw9 -

"Αλιεύοντας" την είδηση