Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Από Σεπτέμβριο η σύνδεση της Αγριάς με το αποχετευτικό σύστημα των ΕΕΛ
Από Σεπτέμβριο η σύνδεση της Αγριάς με το αποχετευτικό σύστημα των ΕΕΛ

Από Σεπτέμβριο η σύνδεση της Αγριάς με το αποχετευτικό σύστημα των ΕΕΛ

Από Σεπτέμβριο νμένεται να ξεκινήσει η σύνδεση της Αγριάς με το αποχετευτικό σύστημα των Λ, όπως  ανακοινώθηκε στη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ της , ενώ οι κάτοικοι της περιοχής, μπορούν ήδη να ξεκινήσουν να υποβάλλουν αιτήσεις σύνδεσης με το δίκτυο.

Όπως έγινε  γννωστό, τα που κατασκευάστηκαν, διαθέτουν ρεύμα, ενώ απομένει να γίνουν ορισμένες ακόμη , οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν την ερχόμενη εβδομάδα, παρουσία και τεχνικού από την Αυστρία.

Εν τω μεταξύ, βλαπτική μεταβολή χαρακτήρισαν ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Δ.Σ. της την τοποθέτηση του αποπεμφθέντα αναπληρωτή γενικού διευθυντή της επιχείρησης, Σταύρου Τζίνη στη θέση του  προϊσταμένου του Τμήματος Σχεδιασμού Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και Πληροφορικής, της Διεύθυνσης Προγραμματισμού της Επιχείρησης και δεν την ψήφισε στη σημερινή συνεδρίαση του οργάνου, ενώ την απόφαση καταψήφισε και ο Μαργ. .

Τέλος στη σημερινή συνεδρίαση  ελήφθη απόφαση να απασχολήσει η ΜΒ δύο αποφοίτους στο πλαίσιο του προγράμματος της μαθητείας,  στον τομέα Τεχνικού Η/Υ και δικτύων Η/Υ. Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα θα πληρώνονται και θα τους παρέχεται ασφάλιση.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση