Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Από Σεπτέμβριο η σύνδεση της Αγριάς με το αποχετευτικό σύστημα των ΕΕΛ
Από Σεπτέμβριο η σύνδεση της Αγριάς με το αποχετευτικό σύστημα των ΕΕΛ

Από Σεπτέμβριο η σύνδεση της Αγριάς με το αποχετευτικό σύστημα των ΕΕΛ

Από Σεπτέμβριο αναμένεται να ξεκινήσει η σύνδεση της Αγριάς με το αποχετευτικό σύστημα των ΕΕΛ, όπως  ανακοινώθηκε στη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ της ΔΕΥΑΜΒ, ενώ οι κάτοικοι της περιοχής, μπορούν ήδη να ξεκινήσουν να υποβάλλουν αιτήσεις σύνδεσης με το δίκτυο.

Όπως έγινε  γννωστό, τα αντλιοστάσια που κατασκευάστηκαν, διαθέτουν ρεύμα, ενώ απομένει να γίνουν ορισμένες ακόμη εργασίες, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν την ερχόμενη εβδομάδα, παρουσία και τεχνικού από την Αυστρία.

Εν τω μεταξύ, βλαπτική μεταβολή χαρακτήρισαν ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ την τοποθέτηση του αποπεμφθέντα αναπληρωτή γενικού διευθυντή της επιχείρησης, Σταύρου Τζίνη στη θέση του  προϊσταμένου του Τμήματος Σχεδιασμού Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και Πληροφορικής, της Διεύθυνσης Προγραμματισμού της Επιχείρησης και δεν την ψήφισε στη σημερινή συνεδρίαση του οργάνου, ενώ την απόφαση καταψήφισε και ο Μαργ. Πατσιαντάς.

Τέλος στη σημερινή συνεδρίαση  ελήφθη απόφαση να απασχολήσει η ΔΕΥΑΜΒ δύο αποφοίτους ΕΠΑΛ στο πλαίσιο του προγράμματος της μαθητείας,  στον τομέα Τεχνικού Η/Υ και δικτύων Η/Υ. Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα θα πληρώνονται και θα τους παρέχεται ασφάλιση.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ στη Σκιάθο - https://t.co/p3KJ4kurI1 -

  • Σε αγώνα πρωταθλήματος η ποδηλασία της Νίκης Βόλου - https://t.co/jVKxJdPSzC -

  • Αποτελέσματα Ετήσιων Προαγωγικών Εξετάσεων στο SGT Kempo - https://t.co/JLckhoexO8 -

"Αλιεύοντας" την είδηση