Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Από 20% έως 50% οι εκπτώσεις στην αγορά του Βόλου
Από 20% έως 50% οι εκπτώσεις στην αγορά του Βόλου

Από 20% έως 50% οι εκπτώσεις στην αγορά του Βόλου

Υποτονική είναι μέχρι στιγμής η κίνηση στην εμπορική αγορά του Βόλου, καθώς το καταναλωτικό κοινό κινείται σε διερευνητικό επίπεδο, συγκρίνοντας τιμές και αναζητώντας προϊόντα με τη χαμηλότερη.

Η έλλειψη χρημάτων είναι εμφανής και οι έμποροι της πόλης ελπίζουν πως θα μειώσουν τη χασούρα του περασμένου εξαμήνου, προσφέροντας εκπτώσεις που κυμαίνονται μεταξύ 20% – 50% σε είδη ένδυσης και υπόδησης. Από την άλλη πλευρά στα πολυκαταστήματα η έκπτωση σε κάποιο προϊόν μπορεί να φτάσει ακόμα και το 80%, αν και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Δημήτρης Οντόπουλος, επισημαίνει πως αυτές οι τιμές είναι πλασματικές, καθώς οι συγκεκριμένες επιχειρήσεις ανεβάζουν τις αρχικές, περιορίζοντας το τελικό όφελος του καταναλωτή.

Ο εμπορικός κόσμος αναμένει η αγοραστική κίνηση να κορυφωθεί στα τέλη του τρέχοντος μηνός και μέχρι τις αρχές Αυγούστου, όπου στη συνέχεια θα μειωθεί λόγω των διακοπών του Δεκαπενταύγουστου. Οι καταστηματάρχες τονίζουν ότι το κοινό μπορεί να διαλέξει το προϊόν που επιθυμεί, ανάμεσα σε μεγάλη ποικιλία εμπορευμάτων και τιμές που απευθύνονται σε κάθε βαλάντιο.

Να υπενθυμιστεί ότι η «αυλαία» των φετινών καλοκαιρινών εκπτώσεων πέφτει στις 31 Αυγούστου και θα ακολουθήσει βραχυπρόθεσμη περίοδος προσφορών.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πρόσκαιρη επιδείνωση καιρού το Σαββατοκύριακο - https://t.co/UkHwhlmbQp -

  • Τρία βραβεία απέσπασε η Περιφέρεια Θεσσαλίας στα GREEK TRAVEL AWARDS στη Στοκχόλμη - https://t.co/Mqs4kLpsAs -

  • Οι πρώτοι 65 σύμβουλοι Νοτίου Πηλίου με επικεφαλής τον Μιχ. Μιτζικό - https://t.co/e44jw6FsZl -

"Αλιεύοντας" την είδηση