Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Από 20% έως 50% οι εκπτώσεις στην αγορά του Βόλου
Από 20% έως 50% οι εκπτώσεις στην αγορά του Βόλου

Από 20% έως 50% οι εκπτώσεις στην αγορά του Βόλου

Υποτονική είναι μέχρι στιγμής η κίνηση στην εμπορική αγορά του Βόλου, καθώς το καταναλωτικό κοινό κινείται σε διερευνητικό επίπεδο, συγκρίνοντας τιμές και αναζητώντας με τη χαμηλότερη.

Η έλλειψη χρημάτων είναι εμφανής και οι έμποροι της πόλης ελπίζουν πως θα μειώσουν τη χασούρα του περασμένου εξαμήνου, προσφέροντας που κυμαίνονται μεταξύ 20% – 50% σε είδη ένδυσης και υπόδησης. Από την άλλη πλευρά στα πολυκαταστήματα η έκπτωση σε κάποιο προϊόν μπορεί να φτάσει ακόμα και το 80%, αν και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Δημήτρης Οντόπουλος, επισημαίνει πως αυτές οι τιμές είναι πλασματικές, καθώς οι συγκεκριμένες επιχειρήσεις ανεβάζουν τις αρχικές, περιορίζοντας το τελικό όφελος του καταναλωτή.

Ο αναμένει η αγοραστική κίνηση να κορυφωθεί στα τέλη του τρέχοντος μηνός και μέχρι τις αρχές Αυγούστου, όπου στη συνέχεια θα μειωθεί λόγω των διακοπών του Δεκαπενταύγουστου. Οι τονίζουν ότι το κοινό μπορεί να διαλέξει το προϊόν που επιθυμεί, ανάμεσα σε μεγάλη ποικιλία εμπορευμάτων και τιμές που απευθύνονται σε κάθε βαλάντιο.

Να υπενθυμιστεί ότι η “αυλαία” των φετινών καλοκαιρινών εκπτώσεων πέφτει στις 31 Αυγούστου και θα ακολουθήσει βραχυπρόθεσμη περίοδος προσφορών.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση