Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Απευθείας ανάθεση στην εταιρεία «Υιοί Ευστ. Πλαστάρα Ο.Ε.» το ομοίωμα της Αργούς
Απευθείας ανάθεση στην εταιρεία «Υιοί Ευστ. Πλαστάρα Ο.Ε.» το ομοίωμα της Αργούς

Απευθείας ανάθεση στην εταιρεία «Υιοί Ευστ. Πλαστάρα Ο.Ε.» το ομοίωμα της Αργούς

Απευθείας ανάθεση στην εταιρεία «Υιοί Ευστ. Πλαστάρα Ο.Ε.» δόθηκε η κατασκευή  ομοιώματος  της Αργούς, έναντι 24.000. ευρώ.

Το ομοίωμα της Αργούς θα γίνει από ανοξείδωτο χάλυβα που θα τοποθετηθεί στον κυκλικό κόμβο του δημαρχείου με την ολοκλήρωσή του.

Το ανατέθηκε απευθείας στην εταιρεία «Υιοί Ευστ. Πλαστάρα Ο.Ε.» από τη δημοτική αρχή σύμφωνα με που δημοσιεύτηκε στη “Διαύγεια”.

Συγκεκριμένα το κόστος της προμήθειας και τοποθέτησης του ομοιώματος ανέρχεται στο των 23.994 ευρώ,  συμπεριλαμομένου του ΦΠΑ.

Το κόστος της προμήθειας και τοποθέτησης ανέρχεται στο συνολικό των 23.994,00 € (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.).

Το ομοίωμα του υ θα έχει τις διαστάσεις 4,00χ 1,50 επί 3,00 .

Η κατασκευή του σώματος θα αποτελείται από ανοξείδωτο χάλυβα πάχους 1,5χιλ. γυαλισμένο (φινίρισμα). Ο εσωτερικός σκελετός του υ θα είναι από ανοξείδωτο χάλυβα πάχους 5 χιλ. Η κατασκευή των κουπιών θα είναι από ανοξείδωτο χάλυβα πάχους 6 χιλ. με φινίρισμα.

Η κατασκευή ιστίου θα αποτελείται από κωνικό σωλήνα φ70 σε φ50 και ύψος δυο μέτρων. Η κατασκευή του πανιού θα είναι από ανοξείδωτο πυκνό πλέγμα.

Η βάση της στήριξη του πλοίου θα είναι από ανοξείδωτο χάλυβα.

Η όλη κατασκευή του πλοίου θα έχει τα στοιχεία από το ομοίωμα που βρίσκεται σε χώρο του υ και του ξύλινου πειραματικού πλοίου “ΑΡΩ” του Δήμου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση