Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Απεβίωσε ο πρώην πρόεδρος του ΤΕE Μαγνησίας, Δημοσθένης Στραγαλινός
Απεβίωσε ο πρώην πρόεδρος του ΤΕE  Μαγνησίας, Δημοσθένης Στραγαλινός

Απεβίωσε ο πρώην πρόεδρος του ΤΕE Μαγνησίας, Δημοσθένης Στραγαλινός

Απεβίωσε χθες Δευτέρα και κηδεύτηκε σήμερα Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017, σε ηλικία 74 ετών ο πρώην πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου , Δημοσθένης Στραγαλινός. Η νεκρώσιμη ακολουθία του τελέστηκε, από τον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Βόλο.

Διετέλεσε πρόεδρος του τοπικού τμήματος κατά την περίοδο 1975 – 1978. Γεννήθηκε το 1943 στα Τρίκαλα Θεσσαλίας και σπούδασε στο Ε. Μ. Πολυτεχνείο (1961-66) Πολιτικός Μηχανικός.

Μεταξύ των ετών 1987-89 παρακολούθησε σεμινάρια μάνατζμεντ και οργάνωσης επιχειρήσεων με την ΕΕΔΕ (υλοποίηση και πρακτική εφαρμογή στις του το αντίστοιχο χρονικό διάστημα).

Η επαγγελματική του δραστηριότητα είχε ως εξής:
– Μεταξύ 1966-68 υπηρέτησε τη στρατιωτική θητεία του ως Έφεδρος Ανθυπολοχαγός του Μηχανικού στο Βόλο και στη Λάρισα (26 μήνες). Παράλληλα εκπόνησε μελέτες και ασχολήθηκε με έκδοση αδειών στο Βόλο.
– 1969-72: μηχανικός στο Βόλο (μελέτες, κατασκευές, ατομική επιχείρηση).
– 1972-81: μηχανικός στο Βόλο (μελέτες, κατασκευές, επιχείρηση υπό μορφή Ο.Ε.).
– 1975-78: Πρόεδρος του Τμήματος Ν. του ΤΕΕ.
– 1981-90: Ελεύθερος επαγγελματίας μηχανικός στο Βόλο:
– Μελέτες πολιτικού μηχανικού.
με την τεχνική εταιρεία ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΒΟΛΟΥ Α.Ε. Ε’ Τάξεως γενικό στη Θεσσαλία, Εύβοια, Άμφισσα, Λευκάδα, Ευρυτανία, Γρεβενά, Βέροια.
– Βιομηχανική, εμπορική και κατασκευαστική δραστηριότητα με την ανώνυμη εταιρεία μονωτικών πάνελς και προϊόντων πολυουρεθάνης ΜΕΛΙΣΣΑ Α.Β.Ε.Τ.Ε.
– 1991-97: Στη Σαουδική Αραβία ως μηχανικός εργοταξίου και ελεγκτής ΟΧ.-Ο.Α. στην κυπριακή εταιρεία Ο&Ρ (Ιωάννου-Παρασκευαϊδης), σε μεγάλα οικιστικά προγράμματα στο Riyand και πολιτικού μηχανικού στην αεροπορική βάση του Dhahran).
-Στο Μπαχρέιν ως διευθυντής του τεχνικού γραφείου του εργοταξίου της θαλάσιας γέφυρας Manama – Muharraq (τύπου Ρίου-Αντιρρίου) στην ελληνική εταιρεία ΑΡΧΙΡΟΔΟΝ και επίσης, στο έργο κατασκευής λιμένος στο Ομάν στην πόλη Σαλάλα.
– 1998: Τεχνικός σύμβουλος στην αλυσίδα ξενοδοχείων ΑΚS Η0ΤΕl με έδρα και δραστηριότητα στην (Πόρτο Χέλι) και Κρήτη (Ηράκλειο, Χερσόνησος).
– Τεχνικός σύμβουλος στην κατασκευαστική εταιρεία ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΒΟΛΟΥ Ο.Ε.

Η Δ.Ε.ΤΕΕ Μαγνησίας

Με αφορμή το άγγελμα του θανάτου του μέλους του Τεχνικού Επιμελητηρίου Μαγνησίας, Πολιτικού Μηχανικού, Δημοσθένη Στραγαλινού, προέδρου του τοπικού τμήματος η συνεδρίασε εκτάκτως και αποφάσισε τα εξής:
1. Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια της και να επιδώσει το ψήφισμα στην οικογένειά του.
2. Να παραστεί στη νεκρώσιμη ακολουθία του.
3. Να εκδώσει το ψήφισμα και να δημοσιευθεί στον τοπικό

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Είκοσι έξι θετικά κρούσματα στα rapid test στη Θεσσαλία #θετικάκρούσματαCovid19 - https://t.co/SJSSao6dUy -

  • Υπό μερικό έλεγχο #φωτιά στη Χαλυβουργία  #φωτιά - https://t.co/JsI89fCvCp -

  • Τέσσερις στους δέκα ανεμβολίαστους θα νοσήσουν #εμβολιασμένο - https://t.co/KOkL9gp2AF -

"Αλιεύοντας" την είδηση