Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Απεβίωσε ο πρώην πρόεδρος του ΤΕE Μαγνησίας, Δημοσθένης Στραγαλινός

Απεβίωσε ο πρώην πρόεδρος του ΤΕE Μαγνησίας, Δημοσθένης Στραγαλινός

Απεβίωσε χθες Δευτέρα και κηδεύτηκε σήμερα Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017, σε ηλικία 74 ετών ο πρώην πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Μαγνησίας, Δημοσθένης Στραγαλινός. Η νεκρώσιμη ακολουθία του τελέστηκε, από τον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Βόλο.

Διετέλεσε πρόεδρος του τοπικού τμήματος κατά την περίοδο 1975 – 1978. Γεννήθηκε το 1943 στα Τρίκαλα Θεσσαλίας και σπούδασε στο Ε. Μ. Πολυτεχνείο (1961-66) Πολιτικός Μηχανικός.

Μεταξύ των ετών 1987-89 παρακολούθησε σεμινάρια μάνατζμεντ και οργάνωσης επιχειρήσεων με την ΕΕΔΕ (υλοποίηση και πρακτική εφαρμογή στις επιχειρήσεις του το αντίστοιχο χρονικό διάστημα).

Η επαγγελματική του δραστηριότητα είχε ως εξής:
– Μεταξύ 1966-68 υπηρέτησε τη στρατιωτική θητεία του ως Έφεδρος Ανθυπολοχαγός του Μηχανικού στο Βόλο και στη Λάρισα (26 μήνες). Παράλληλα εκπόνησε μελέτες και ασχολήθηκε με έκδοση αδειών στο Βόλο.
– 1969-72: Ελεύθερος επαγγελματίας μηχανικός στο Βόλο (μελέτες, κατασκευές, ατομική επιχείρηση).
– 1972-81: Ελεύθερος επαγγελματίας μηχανικός στο Βόλο (μελέτες, κατασκευές, επιχείρηση υπό μορφή Ο.Ε.).
– 1975-78: Πρόεδρος του Τμήματος Ν. Μαγνησίας του ΤΕΕ.
– 1981-90: Ελεύθερος επαγγελματίας μηχανικός στο Βόλο:
– Μελέτες πολιτικού μηχανικού.
– Έργα με την τεχνική εταιρεία ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΒΟΛΟΥ Α.Ε. Ε’ Τάξεως γενικό στη Θεσσαλία, Εύβοια, Άμφισσα, Λευκάδα, Ευρυτανία, Γρεβενά, Βέροια.
– Βιομηχανική, εμπορική και κατασκευαστική δραστηριότητα με την ανώνυμη εταιρεία μονωτικών πάνελς και προϊόντων πολυουρεθάνης ΜΕΛΙΣΣΑ Α.Β.Ε.Τ.Ε.
– 1991-97: Στη Σαουδική Αραβία ως μηχανικός εργοταξίου και ελεγκτής ΟΧ.-Ο.Α. στην κυπριακή εταιρεία Ο&Ρ (Ιωάννου-Παρασκευαϊδης), σε μεγάλα οικιστικά προγράμματα στο Riyand και έργα πολιτικού μηχανικού στην αεροπορική βάση του Dhahran).
-Στο Μπαχρέιν ως διευθυντής του τεχνικού γραφείου του εργοταξίου της θαλάσιας γέφυρας Manama – Muharraq (τύπου Ρίου-Αντιρρίου) στην ελληνική εταιρεία ΑΡΧΙΡΟΔΟΝ και επίσης, στο έργο κατασκευής λιμένος στο Ομάν στην πόλη Σαλάλα.
– 1998: Τεχνικός σύμβουλος στην αλυσίδα ξενοδοχείων ΑΚS Η0ΤΕl με έδρα Αθήνα και δραστηριότητα στην Αργολίδα (Πόρτο Χέλι) και Κρήτη (Ηράκλειο, Χερσόνησος).
– Τεχνικός σύμβουλος στην κατασκευαστική εταιρεία ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΒΟΛΟΥ Ο.Ε.

Η Δ.Ε.ΤΕΕ Μαγνησίας

Με αφορμή το άγγελμα του θανάτου του μέλους του Τεχνικού Επιμελητηρίου Μαγνησίας, Πολιτικού Μηχανικού, Δημοσθένη Στραγαλινού, προέδρου του τοπικού τμήματος η Διοικούσα Επιτροπή συνεδρίασε εκτάκτως και αποφάσισε τα εξής:
1. Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια της και να επιδώσει το παρόν ψήφισμα στην οικογένειά του.
2. Να παραστεί στη νεκρώσιμη ακολουθία του.
3. Να εκδώσει το παρόν ψήφισμα και να δημοσιευθεί στον τοπικό

Γκρίζαραν τα μαλλιά μου κάνοντας όλα τα ρεπορτάζ σε εφημερίδες, τηλεόραση και ραδιόφωνα επί 25 συναπτά έτη και μετά από πολύ ώριμη σκέψη πείστηκα τελικά να εμπλακώ σε μια ηλεκτρονική εφημερίδα. Είναι μια νέα ...πρίζα , η οποία μπορεί να έχει άλλο γούστο, αλλά κι εδώ απαιτείται αμεσότητα , εγκυρότητα και ποιότητα, τρία βασικά στοιχεία που αρμόζουν -κατά την ταπεινή μου γνώμη-στη δημοσιογραφία. Τα υπόλοιπα επί του πιεστηρίου....

ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευτεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι μαρκαρισμένα ( απαιτείται )

  • Email: info@pagasitikosnews.com
  • Διεύθυνση: Κουντουριώτου 28, Βόλος
  • Τηλέφωνο: 24210 22527, 6977445696, 6976653343
  • Fax: 24210 22527

Πρόσφατα Tweets

  • Νεαρός χειροδίκησε κατά της πρώην συντρόφου του #σωματικέςβλάβες - https://t.co/2OZ3prpjbd -

  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ - 18 Νοεμβρίου #σανσήμερα - https://t.co/D29ZGgj1j4 -

  • "Έσπασαν" τράπεζες οι κουκουλοφόροι στο Βόλο #επέτειοςΠολυτεχνείου - https://t.co/1UuCNTipAj -

"Αλιεύοντας" την είδηση