Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Απεβίωσε ο πρώην κοινοτάρχης Μακρινίτσας Νίκος Μπέζος
Απεβίωσε ο πρώην κοινοτάρχης Μακρινίτσας  Νίκος Μπέζος

Απεβίωσε ο πρώην κοινοτάρχης Μακρινίτσας Νίκος Μπέζος

Η «» για τον θάνατο του Νίκου Μπέζου

Απεβίωσε σήμερα στο σπίτι του σε ηλικία 72 ετών, από παθλολογικά αίτια ο πρώην κοινοτάρχης Μακρινίτσας Νίκος Μπέζος.

Για τον χαμό του Νίκου Μπέζου, από την παράταξη «ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ-ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ» εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Έφυγε σήμερα πρόωρα από κοντά μας ένας καλός φίλος και συνοδοιπόρος μας στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ο Νίκος Μπέζος.

Ο Νίκος έζησε όλη του τη ζωή στην αγαπημένη του Μακρινίτσα, όπου δραστηριοποιήθηκε έντονα στα τοπικά πράγματα, έχοντας την καθολική και τη μεγάλη εκτίμηση των συγχωριανών του. Η ενασχόλησή του με τα κοινά ξεκίνησε με τον συνδυασμό του αείμνηστου Σ. Κουϊκούμη, συνέχισε με το ψηφοδέλτιο του πρώην κοινοτάρχη, Ν. Τσούκα, ενώ αναδείχθηκε και ο ίδιος κοινοτάρχης Μακρινίτσας, το 2002. Στην παρούσα δημοτική , ήταν εκλεγμένος τοπικός σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Μακρινίτσας με την παράταξή μας «-Πάμε Μπροστά».

Άνθρωπος με δημοκρατικές αρχές, αξιοπρεπής, διαλλακτικός και μετριοπαθής, αφιέρωνε πολύ από τον χρόνο του, αγωνιζόμενος για το καλό του τόπου του και των συμπολιτών του. Μοχθούσε για την πολιτιστική ανάδειξη της Μακρινίτσας, συμμετέχοντας ενεργά στην υλο όλων των εκδηλώσεων, ενώ, ως γνήσιος φυσιολάτρης, ήταν τακτικός περιπατητής στα όμορφα της.

Στην επαγγελματική του δραστηριότητα, διακρίθηκε, με την τεχνική του εταιρεία, στην αναστήλωση αρχοντικών, ενώ διαχειριζόταν και τον ξενώνα Σισιλιάνου, που είχε αναστηλώσει με ιδιαίτερο μεράκι.

Ο θάνατός του βύθισε στη λύπη τους αγαπημένους του, τη του, Καλλιόπη, τις του, Άννα και Μαρία, τον γιο του, Κώστα, τους γαμπρούς του, Ανδρέα και Αλέξανδρο, τη μικρή εγγονή, τους φίλους, τους συναδέλφους και τους συμ του.

Η παράταξή μας «Επιλογή Ευθύνης-Πάμε Μπροστά» εκφράζει τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του. Κουράγιο και δύναμη, να αντιμετωπίσουν την απώλειά του. Θα τον θυμόμαστε με , σεβασμό και συγκίνηση».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση