Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Απεβίωσε ο πολιτικός μηχανικός Νικόλαος Τζάβελλος
Απεβίωσε ο πολιτικός μηχανικός Νικόλαος Τζάβελλος

Απεβίωσε ο πολιτικός μηχανικός Νικόλαος Τζάβελλος

Απεβίωσε σήμερ το μέλος του ΤΕΕ Μγνησίας, πολιτικός μηχανικός ικόλαος Τζάβελλος. Ευτύχησε να δει και τα δύο του να ακολουθούν την επιστήμη του και ειδικότερα ο Μπάμπης Τζάβελλος ως πολιτικός μηχανικός  και ο Γιάννης Τζάβελλος  επίσης  ως πολιτικός μηχανικός.

Ο ολοκλήρωσε τις γυμνασιακές του σπουδές το 1950 στο Βόλο. Σπούδασε πολιτικός μηχανικός στο και έλαβε το δίπλωμά του το 1956. Μέ­χρι το 1960 εργάστηκε ως ιδιώτης στην ανοικοδόμηση του από τους σεισμούς του 1955. Από το 1961 μέχρι το 1963 εργάστηκε ως προϊστάμενος της Τεχνικής Υπη­ρεσίας του Δήμου Τρικάλων.

Το 1963 και το 1964 εργάστηκε στη Σύρο ως προϊστάμε­νος της ΤΥΔΚ Κυκλάδων. Από το 1965 είναι μόνιμος του τότε Υπουργείου Δημοσίων Έργων και υπηρετεί μέχρι το 1971 στο 4ο ΓΕΚΟ Βόλου, όπου ασχολήθηκε με την κατασκευή της νέας Εθνικής οδού Λαμίας-Λαρίσης, μέχρι την αποπεράτωση του έργου. Από το 1971 εργάστηκε στη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών Μαγνησίας, αρχι­κά ως προϊστάμενος του Τμήματος Πολεοδομικών Εφαρμογών και εκτελέσεως Δημο­σίων Έργων  κι εν συνεχεία από το 1979 μέχρι το 1982 ως διευθυντής της.

Από το 1982 μέχρι το 1986 υπηρέτησε στη Διεύθυνση Τ.Υ. ς. Από το 1986, όταν συνταξιοδοτήθηκε από το Δημόσιο, ιδιώτευσε αρχικά στην Καλαμάτα και στη συνέχεια στον Βόλο μέχρι το 1996, οπότε συνταξιοδοτήθηκε από το ΤΣΜΕΔΕ.

Η νεκρώσιμη ακολουθία του ικόλαου Τζάβελλου θα ψαλεί αύριο Πέμπτη στις 11 το πρωί, από το Μητροπολιτικό ναό του Αγίου Νικολάου.

 

Η Δ.Ε.

ΤΕΕ Μαγνησίας

Με αφορμή το άγγελμα του θανάτου του μέλους του Τεχνικού Επιμελητηρίου Μαγνησίας, Πολιτικού Μηχανικού, Νικόλαου Τζάβελλου, η Διοικούσα Επιτροπή συνεδρίασε εκτάκτως και αποφάσισε τα εξής:

  1. Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια της και να επιδώσει το παρόν ψήφισμα στην οικογένειά του.
  2. Να παραστεί στη νεκρώσιμη ακολουθία του.
  3. Να εκδώσει το παρόν ψήφισμα και να δημοσιευθεί στον τοπικό Τύπο
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση