Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Απεβίωσε ο Νίκος Δεμίρης
Απεβίωσε ο Νίκος Δεμίρης

Απεβίωσε ο Νίκος Δεμίρης

Την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 74 ετών άφησε ο Νίκος , ιδιοκτήτης του ομώνυμου υ στη Ν. Ιωνία. Πλέον θα τραγουδά στους ουρανούς.

Η κηδεία του θα γίνει στις 5.30 σήμερα το απόγευμα, από τον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας και επιθυμία της οικογένειας, είναι αντί για στεφάνια, τα χρήματα να δοθούν στο Ορφανοτροφείο Βόλου.

Ο γνωστός «»,  είναι δημοφιλής και ο   Νίκος Δεμίρης διατήρησε το τσιπουράδικό του στη από το 1997 όταν  αποφάσισε να αφήσει πίσω του την μεγάλη του αγάπη, το τραγούδι και να ασχοληθεί με τον δεύτερο έρωτά του τα θαλασσινά, το τσίπουρο και τον κόσμο.

Τραγουδιστής επί 30ετία  συνεργάστηκε  με τον Καζαντζίδη, τον Μπιθικώτση, την Πόλυ Πάνου , τον Μανώλη Αγγελόπουλο και άλλους μεγάλους λαϊκούς τραγουδιστές , ενώ επί μία δεκαετία (1988-1998) ασχολήθηκε με τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Εγγλεζονήσι».

Σε μήνυμά του, στο , ο    απ΄τη Ν. Ιωνία, Μιχάλης Μεϊκόπουλος, αναφέρει : “Η ζωή του όλη η ιστορία και η διαδρομή όπως κάθε απόγονου προσφύγων μικρασιατών. Καταγωγή Εγγλεζονησιώτικη, έζησε στη Βόλου τις δύσκολες εποχές και κατόρθωσε με εργασία,μεράκι,αξιοπρέπεια και φιλότιμο να δημιουργήσει οικογένεια και να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες της ζωής . Ανήσυχο πνεύμα, ασχολήθηκε με τη μουσική και το τραγούδι αφήνοντας μια πλούσια μουσική παρακαταθήκη γνωστή στο πανελλήνιο.Αγάπη του κι η . Διατηρούσε ένα από τα πιο φημισμένα παραδοσιακά τσιπουράδικα του Βόλου γνωστό σε όλη την Ελλάδα, που τη λειτουργία του τώρα συνεχίζει ο γιός του Δημήτρης.

Εκτός από την Κατίνα τη γυναίκα του και τα παιδιά του ,μεγάλη του αγάπη και η που ήταν πάντα ερωτευμένος μαζί της.

Χαρακτηριστικό στοιχείο ότι σχεδόν καθημερινά έβγαζε μόνος του τα θαλασσινά για το τσιπουράδικο, γεγονός που του δημιουργούσε ευεξία.

Ένας αληθινός άνθρωπος έφυγε από τη ζωή ,μια χαρακτηριστική φυσιογνωμία μικρασιάτη Εγγλεζονησιώτη πρόσφυγα.

Τις δύσκολες στιγμές όλη η οικογένειά του στο πλευρό του ,δεν τον άφησαν λεπτό.

Συλλυπητήρια στην οικογένεια: τη σύζυγο Κατίνα,  τα παιδιά Ρίκα , Δημήτρη και τα εγγόνια.

Καλό παράδεισο Νίκο. Η μουσική σου και τα τραγούδια σου ,θα μας συντροφεύουν.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ»

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» Στέργιος Φάτσης και το Διοικητικό Συμβούλιο, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Νίκου Δεμίρη που έφυγε από τη ζωή.
Ένας άνθρωπος αξιοπρεπής, που τον χαρακτήριζε η αγάπη του και η προσφορά του για τη Νίκη Βόλου.
Έφυγε από κοντά μας, ένα κομμάτι της ιστορίας της Ν. Ιωνίας…

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση