Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Απεβίωσε ο άνθρωπος της Νίκης και του πολιτισμού Γ. Μαστρογιάννης
Απεβίωσε ο άνθρωπος της Νίκης και του πολιτισμού Γ. Μαστρογιάννης

Απεβίωσε ο άνθρωπος της Νίκης και του πολιτισμού Γ. Μαστρογιάννης

Απεβίωσε το πρωί της Δευτέρας 15 Μαΐου ,σε ηλικία 66 ετών,  χάνοντας τελικά τη μάχη που έδωσε  τα τελευταία χρόνια ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός, καλλιτέχνης  και φίλος της ίκης , Γιώργος Μαστρογιάννης .

Ο Γιώργος Μαστρογιάννης συνέδεσε εδώ και πολλά χρόνια την παρουσία του με τους «κυανόλευκους».

Ο Γιώργος Μαστρογιάννης ξεκίνησε την πορεία του  στα ερτζιανά από το Ράδιο ΕΑ, ενώ διετέλεσε και παραγωγός και παρουσιαστής τηλεοπτικών εκπομπών.

Επίσης, δραστηριοποιήθηκε αρκετά και στον χώρο της νυχτερινής διασκέδασης ως ιδιοκτήτης καταστημάτων και τραγουδιστής-μουσικός, με τις βραδιές στο «Ντέφι» να έχουν γράψει στον Βόλο και ευρύτερα στη .

Μεγάλη αγάπη του η μουσική, έχοντας αποτελέσει ιδρυτικό μέλος μουσικού σχήματος μετά τη Μεταπολίτευση, συνθέτοντας και ερμηνεύοντας τραγούδια, με βάση τα ακούσματα της εποχής (Θεοδωράκης, Μαρκόπουλος, Παπακωνσταντίνου κ.ά.).

O Γιώργος αφήνει πίσω του τη σύζυγό του Λιάνα και τους γιους του, Παντελή και Φίλιππο.

Συλλυπητήρια του

Συντετριμμένη η οικογένεια του αποχαιρετά με ανείπωτη θλίψη τον Γιώργο Μαστρογιάννη.

Ο Γιώργος, δεν υπήρξε απλός ένας «» του Συλλόγου, αλλά ένας εμπνευστής. Ένας εμπνευστής για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και το βολιώτικο ποδόσφαιρο.

Υπηρέτησε με σεβασμό κι αγάπη τον Σύλλογο, όχι μόνο από τις θέσεις ευθύνης στον Ερασιτέχνη και την ΠΑΕ, αλλά κι ως αγνός φίλαθλος με ανιδιοτελή προσφορά σ την οικογένεια της Νίκης .

Δίδαξε αρχές κι αξίες στον χώρο του αθλητισμού και η συμβολή του και η αγάπη του στη Νίκη Βόλου, θα μας συντροφεύει όλους.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Γιώργο σε ευχαριστούμε για όλα όσα προσέφερες…

Καλό παράδεισο…

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση