Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Απεβίωσε ο Άγγελος Αντωνίου
Απεβίωσε ο Άγγελος Αντωνίου

Απεβίωσε ο Άγγελος Αντωνίου

Πέθανε χθες ο ιδιοκτήτης του ράδιο ΒΕΡΑ  Ευάγγελος (Άγγελος) Αντωνίου σε ηλικία 70 ετών, μετά  από πολύμηνη  “μάχη” με ανίατη ασθένεια.

 

Τις τελευταίες ημέρες η υγεία του  επιχειρηματία και πρώην ιδιοκτήτη της   επιδεινώθηκε και  χθες βράδυ άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο εκλιπών το 1970 ανέλαβε καθήκοντα στην εταιρεία γραφικών τεχνών Antopack, όντας μέλος της τρίτης γενιάς στελεχών της ς Αντωνίου. Τότε είχε αναλάβει υπεύθυνος οικονομικού, την εποχή που η εταιρεία ολοκλήρωσε τη μετάβαση στο offset.

Το 1989 δημιούργησε το Ράδιο Βέρα, στο οποίο παρέμεινε επίτιμος πρόεδρος μέχρι την τελευταία στιγμή. Ασχολήθηκε με τα και αρχές της δεκαετίας του ‘90, έστησε την   της μέχρι και το 2015 οπότε την πούλησε στον επιχειρηματία Γιάννη Καραγιώργη.

Στις αρχές του 2000 δημιούρηγσε το εμπορικό κέντρο Old City στα .

Επίσης διετέλεσε πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Μαγνησίας καθώς και πρόεδρος του το 1982. Με την σύζυγό του Μαρτίνα έκανε δύο παιδιά τον Γιώργο και την Τέα και έναν εγγονό.

Το Δ.Σ. της EΣΗΕΘΣΤΕ-Ε

Το Δ.Σ της Ένωσης Συντακτών ς, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην και τους οικείους του ιδιοκτήτη του Ράδιο Βέρα και τέως ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού TRT Άγγελου Αντωνίου, για τον αδόκητο χαμό του.

Αρκετοί συνάδελφοι, μέλη της Ένωσής μας σε ολόκληρη τη , εργάστηκαν και εργάζονται ακόμη στα δύο ΜΜΕ που δημιούργησε από το 1990, πρωτοπορώντας σε πολλούς τομείς της τοπικής ενημέρωσης.

Παρά τις όποιες συνδικαλιστικές, εργατικές διαφορές και αντιπαραθέσεις υπήρχαν διαχρονικά με διοικήσεις της Ένωσής μας, δεν μπορούμε να μην αναγνωρίσουμε την εργατικότητα, τη μεθοδικότητα, αλλά και το όραμα του αποθανόντα.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση