Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Απεβίωσε ο Άγγελος Αντωνίου
Απεβίωσε ο Άγγελος Αντωνίου

Απεβίωσε ο Άγγελος Αντωνίου

Πέθνε χθες ο ιδιοκτήτης του ράδιο ΒΕΡΑ  Ευάγγελος (Άγγελος) Αντωνίου σε ηλικί 70 ετών, μετά  από πολύμηνη  “μάχη” με ανίατη ασθένεια.

 

Τις τελευταίες ημέρες η υγεία του  επιχειρηματία και πρώην ιδιοκτήτη της TRT  επιδεινώθηκε και  χθες βράδυ άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο εκλιπών το 1970 ανέλαβε καθήκοντα στην εταιρεία γραφικών τεχνών Antopack, όντας μέλος της τρίτης γενιάς στελεχών της οικογένειας Αντωνίου. Τότε είχε αναλάβει υπεύθυνος οικονομικού, την εποχή που η εταιρεία ολοκλήρωσε τη μετάβαση στο offset.

Το 1989 δημιούργησε το Ράδιο Βέρα, στο οποίο παρέμεινε επίτιμος πρόεδρος μέχρι την τελευταία στιγμή. Ασχολήθηκε με τα ΜΜΕ και αρχές της δεκαετίας του ‘90, έστησε την   της TRT μέχρι και το 2015 οπότε την πούλησε στον επιχειρηματία Γιάννη Καραγιώργη.

Στις αρχές του 2000 δημιούρηγσε το Old City στα Παλαιά Βόλου.

Επίσης διετέλεσε πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου ς καθώς και πρόεδρος του το 1982. Με την σύζυγό του Μαρτίνα έκανε δύο παιδιά τον Γιώργο και την Τέα και έναν εγγονό.

.Σ. της EΣΗΕΘΣΤΕ-Ε

Το Δ.Σ της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και ς, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του ιδιοκτήτη του Ράδιο Βέρα και τέως ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού TRT Άγγελου Αντωνίου, για τον αδόκητο χαμό του.

Αρκετοί συνάδελφοι, μέλη της Ένωσής μας σε ολόκληρη τη Θεσσαλία, εργάστηκαν και εργάζονται ακόμη στα δύο ΜΜΕ που δημιούργησε από το 1990, πρωτοπορώντας σε πολλούς τομείς της τοπικής ς.

Παρά τις όποιες συνδικαλιστικές, εργατικές διαφορές και αντιπαραθέσεις υπήρχαν διαχρονικά με διοικήσεις της Ένωσής μας, δεν μπορούμε να μην αναγνωρίσουμε την εργατικότητα, τη μεθοδικότητα, αλλά και το όραμα του αποθανόντα.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.

 

 

"Αλιεύοντας" την είδηση