Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Aπέσυρε την ψήφο του για τη μονοδρόμηση των οδών Καραμπατζάκη και Αρ. Ζάχου
Aπέσυρε την ψήφο του για τη μονοδρόμηση των οδών Καραμπατζάκη και Αρ. Ζάχου

Aπέσυρε την ψήφο του για τη μονοδρόμηση των οδών Καραμπατζάκη και Αρ. Ζάχου

Aπέσυρε την κτρχήν θετική του ψήφο ο Αναστάσιος Σαλίων-εκπρόσωπος Τ στην ΕΒΚ σχετικά με τη μονοδρόμηση των οδών και Αρ. Ζάχου.

Με επιστολή του προς την αναφέρει: “Όπως πληροφορήθηκα, η Επιτροπή Βιώσιμης Κινητικότητας του Δήμου Βόλου, στην οποία συμμετέχω ως εκπρόσωπος του Τεχνικού Επιμελητηρίου , απέστειλε με διαδικασία εξπρές προς συζήτηση στην την πρόταση που αφορούσε τη μονοδρόμηση των οδών Καραμπατζάκη και Αρ. Ζάχου.

Ως εκ τούτου και σύμφωνα με τα ισχύοντα μετά τη συζήτηση του θέματος την Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017 στην εν λόγω , η πρόταση θα εισαχθεί προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου.

Σας ενημερώνω, ότι κατά τη συζήτηση του θέματος στην Επιτροπή Βιώσιμης Κινητικότητας, είχα ψηφίσει καταρχήν επί της πρότασης που αφορούσε τη μονοδρόμηση των οδών Καραμπατζάκη και Αρ. Ζάχου με την επιφύλαξη, ότι σε επόμενη συνεδρίαση θα συζητηθούν οι ενστάσεις που υπάρχουν στην εφαρμογή της πρότασης και θα υπάρχει αναλυτική μελέτη.

Άλλωστε ο φορέας που εκπροσωπώ, εδώ και χρόνια έχει εκφράσει τις προτάσεις του για το θέμα, ενώ ήδη την Τρίτη 7 Μαρτίου 2017  συζητήθηκε η πρόταση της μονοδρόμησης εκτενέστατα στη συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής.

Αντί όμως να ξανασυζητηθεί το θέμα, όπως αναμέναμε τόσο εγώ όσο και άλλοι εκπρόσωποι φορέων στην Επιτροπή Βιώσιμης Κινητικότητας, πληροφορηθήκαμε και μάλιστα ανεπίσημα, ότι η πρόταση διαβιβάζεται στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής

Ως εκ τούτο αποσύρω την καταρχήν θετική μου ψήφο, επί της πρότασης και παρακαλώ να συμπεριλάβεται τη δήλωσή μου στα πρακτικά της συνεδρίασης και να ενημερωθούν όλα τα μέλη της ς.”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση