Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Aπέσυρε την ψήφο του για τη μονοδρόμηση των οδών Καραμπατζάκη και Αρ. Ζάχου
Aπέσυρε την ψήφο του για τη μονοδρόμηση των οδών Καραμπατζάκη και Αρ. Ζάχου

Aπέσυρε την ψήφο του για τη μονοδρόμηση των οδών Καραμπατζάκη και Αρ. Ζάχου

Aπέσυρε την καταρχήν θετική του ψήφο ο Αναστάσιος Σαλίων-εκπρόσωπος ΤΕΕ στην ΕΒΚ σχετικά με τη μονοδρόμηση των οδών Καραμπατζάκη και Αρ. Ζάχου.

Με επιστολή του προς την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής αναφέρει: «Όπως πληροφορήθηκα, η Επιτροπή Βιώσιμης Κινητικότητας του Δήμου Βόλου, στην οποία συμμετέχω ως εκπρόσωπος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Μαγνησίας, απέστειλε με διαδικασία εξπρές προς συζήτηση στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής την πρόταση που αφορούσε τη μονοδρόμηση των οδών Καραμπατζάκη και Αρ. Ζάχου.

Ως εκ τούτου και σύμφωνα με τα ισχύοντα μετά τη συζήτηση του θέματος την Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017 στην εν λόγω επιτροπή, η πρόταση θα εισαχθεί προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου.

Σας ενημερώνω, ότι κατά τη συζήτηση του θέματος στην Επιτροπή Βιώσιμης Κινητικότητας, είχα ψηφίσει καταρχήν θετικά επί της πρότασης που αφορούσε τη μονοδρόμηση των οδών Καραμπατζάκη και Αρ. Ζάχου με την επιφύλαξη, ότι σε επόμενη συνεδρίαση θα συζητηθούν οι ενστάσεις που υπάρχουν στην εφαρμογή της πρότασης και θα υπάρχει αναλυτική μελέτη.

Άλλωστε ο φορέας που εκπροσωπώ, εδώ και χρόνια έχει εκφράσει τις προτάσεις του για το θέμα, ενώ ήδη την Τρίτη 7 Μαρτίου 2017  συζητήθηκε η πρόταση της μονοδρόμησης εκτενέστατα στη συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής.

Αντί όμως να ξανασυζητηθεί το θέμα, όπως αναμέναμε τόσο εγώ όσο και άλλοι εκπρόσωποι φορέων στην Επιτροπή Βιώσιμης Κινητικότητας, πληροφορηθήκαμε και μάλιστα ανεπίσημα, ότι η πρόταση διαβιβάζεται στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής

Ως εκ τούτο αποσύρω την καταρχήν θετική μου ψήφο, επί της πρότασης και παρακαλώ να συμπεριλάβεται τη δήλωσή μου στα πρακτικά της συνεδρίασης και να ενημερωθούν όλα τα μέλη της επιτροπής.»

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διανομή ΤΕΒΑ - https://t.co/QClxICW0w0 -

  • Ευρεία σύσκεψη με πρωτοβουλία Αγοραστού  για τη δημόσια υγεία  στη Θεσσαλία - https://t.co/dUuEsL0HtD -

  • Ποδηλασία: Χάλκινο μετάλλιο ο Χρήστος Βολικάκης - https://t.co/qy1LpwnwOF -

"Αλιεύοντας" την είδηση