Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Απέρριψε η δημοτική αρχή πρόταση του Μιχ. Μιτζικού για συνδρομή στην αγορά λεωφορείου για το ΕΕΕΕΚ
Απέρριψε η δημοτική αρχή πρόταση του  Μιχ. Μιτζικού για συνδρομή στην αγορά λεωφορείου για το ΕΕΕΕΚ

Απέρριψε η δημοτική αρχή πρόταση του Μιχ. Μιτζικού για συνδρομή στην αγορά λεωφορείου για το ΕΕΕΕΚ

Απέρριψε η δημοτική αρχή την πρόταση του επικεφαλής της παράταξης “Δύναμη Βόλου” Μιχ. Μιτζικού για συνδρομή του Δήμου Βόλου στην αγορά λεωφορείου για το ΕΕΕΕΚ, στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η πρόταση που δεν ξεπερνά τις 20.000 ευρώ για την αγορά λεωφορείου για το ΕΕΕΕΚ απορρίφθηκε από την ομάδα πλειοψηφίας και ο δήμαρχος Αχ. Μπέος είπε: «Ο κόσμος έχει ήδη ξεκινήσει να απαντά με τον τρόπο του στους λαϊκισμούς και σε τέτοιου είδους επιστολές. Δεν είναι υποχρέωση του δήμου είναι υποχρέωση της περιφέρειας.

Η ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ έχει βγάλει ανάλογο κωδικό για το 2019 για αγορά λεωφορείου. Η δική μου δημοτική αρχή δεν κάνει λαϊκισμούς. Προσφέρουμε εκεί που υπάρχουν ανάγκη. Με τον τρόπο που πάνε ας τα μαζέψουν τα χρήματα και δώστε κι εσείς κάτι. Πετάχτε το θέμα, να μην ξανάρθει. Κουραστήκαμε».

Φραστικό επεισόδιο Μουλά – Μιτζικού

Ακολούθησε φραστικό επεισόδιο κι ένταση μεταξύ του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Γ. Μουλά και του επικεφαλής της «Δύναμης Βόλου» Μιχ. Μιτζικού.

Αφορμή, ήταν κάποια στοιχεία που αφορούν στο θέμα των παιδικών χαρών. Ο κ. Μουλάς τόνισε ότι τα στοιχεία υπάρχουν στην εισήγηση και πρόσθεσε: έρχεστε να κάνετε χαβαλέ, αλλά εδώ είναι Δημοτικό Συμβούλιο».

Ο κ. Μιτζικός φέρεται να λέει κάτι κι ο πρόεδρος του ζήτησε να μην κάνει προσωπικούς υπαινιγμούς, καθώς όπως είπε «Αν κάνω εγώ για το άτομό σας θα είναι πολύ βαρείς κι ασήκωτοι για εσάς και δεν θα μπορείτε να κυκλοφορήσετε πουθενά».

Ο κ. Μιτζικός ζητούσε να ανοίξει το μικρόφωνο κι ο Μουλάς να του λέει: «όλο αρλούμπες κι αηδίες, άντε πήγαινε να δουλέψεις. Καλά σού ‘λεγε ο Στεφόπουλος. Ψάχνεις να βρεις θεσούλα κομματική» και τον Μιχ. Μιτζικό να του απαντά: «δεν σου αξίζει η θέση του προέδρου».
Ο Γ. Μουλάς ααταπάντησε:«την πήρα με δημοκρατικές διαδικασίες και κανένας κομματικός εγκάθετος. Δεν μου την έδωσε κανένα κόμμα να πας να δουλέψεις για να έχεις σύνταξη για τα γεράματα γιατί έτσι όπως πας σε κανένα ίδρυμα του Δήμου Βόλου θα είσαι. Άντε πήγαινε να δουλέψεις. Θες να πας και για δήμαρχος. Ανένσημε. Άντε τράβα να πάρεις κανένα μισθό. Στην Αργαλαστή δεν μετράς. Θα σου δώσουν θέση νομίζεις. Εγώ είμαι γιατρός και δουλεύω τράβα να δουλέψεις».

Ο Μιχ. Μιτζικός φωνάζε: «Ντροπή. Δεν ντρέπεστε» ζητώντας να ανοίξει το μικρόφωνο.
Ο Αχ. Μπέος, ζήτησε από τους δύο άνδρες να ηρεμήσουν και να λήξει το θέμα.

Ο κ. Μιτζικός μετά από λίγα λεπτά, ζητώντας το λόγο είπε: «κ. δήμαρχε ποτέ δεν έχω προκαλέσει στο Δ.Σ. κι αν κάποια στιγμή έχω πει μια λέξη παραπάνω έχω το θάρρος να το ανακαλέσω. Αναφερθήκατε εσείς πρώτα. Αλλά από την άλλη δεν θεωρώ τίμιο κι αντρίκιο να με χτυπάτε ενώ ξέρετε τι αγώνα δίνω για το επάγγελμά μου. Δεν είμαι σαν τους άλλους που λάκισαν κι εσείς με χτυπάτε στο επαγγελματικό;»

Ο πρόεδρος του σώματος απάντησε: «ο λαός λέει να βουτάμε τη γλώσσα στο μυαλό κι έχω πει να αφήσουμε τους υπαινιγμούς και δεν είμαι υποχρεωμένος να υφίσταμαι ύβρεις. Όποιος θέλει να μου κάνει πολιτική κριτική ναι, αλλά έχετε δημιουργήσει πολλάκις επεισόδια στο δημοτικό συμβούλιο. Καθήστε φρόνιμος. Δεν θα ανεχτούμε τέτοιου είδους συμπεριφορές. Δεν σας προκάλεσα. Δεν είπα τίποτα».

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Δράση ΟΝΝΕΔ Λάρισας, Καρδίτσας και Μαγνησίας για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2023 - https://t.co/rZGeGVLRhK… -

  • Κρατείται αλλοδαπός για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας #προσβολήγενετήσιαςαξιοπρέπειας - https://t.co/OQPx7qRNqX -

  • Ασφαλτόστρωση κεντρικής οδού και διαμόρφωσης Δημοτικού χώρου στάθμευσης στον Αμποβό Αφύσσου - https://t.co/dYMvJlviMj… -

"Αλιεύοντας" την είδηση