Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Απευθείας αναθέσεις για χωματουργικές εργασίες
Απευθείας αναθέσεις για χωματουργικές εργασίες

Απευθείας αναθέσεις για χωματουργικές εργασίες

Aπόσπαση και του πεσσού στα «Δόντια»

Με δύο αποφάσεις η Εφορεία Αρχαιοτήτων , αποφάσισε να προχωρήσει σε για χωματουργικές παντός τύπου (καθαρισμοί, διαστρώσεις κ.λπ.) στην περιοχή του ρωμαϊκού υδραγωγείου και του περιβάλλοντος χώρου αυτού στον αρχαιολογικό χώρο αρχαίας Δημητριάδας και για την απόσπαση, εξασφάλιση, και απόθεση του ανατολικού πεσσού του Ρωμαϊκού Υδραγωγείου αρχαίας Δημητριάδος, στη θέση «Δόντια» του Δήμου .

Ειδικότερα, αποφάσισε την απευθείας ανάθεση σε τεχνική εταιρεία στο Βόλο, για χωματουργικές παντός τύπου (καθαρισμοί, διαστρώσεις κ.λπ.) στην περιοχή του ρωμαϊκού υδραγωγείου και του περιβάλλοντος χώρου αυτού στον αρχαιολογικό χώρο αρχαίας Δημητριάδας μέχρι του ποσού των 4,960 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π. και των λοιπών νόμιμων κρατήσεων, καθώς και σε εταιρεία στο Βόλο για την απόσπαση, εξασφάλιση, μετακίνηση και απόθεση του ανατολικού πεσσού του Ρωμαϊκού Υδραγωγείου στη θέση «Δόντια» του Δήμου , μέχρι του ποσού των 23,560ευρώ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π. και των λοιπών νόμιμων κρατήσεων.

Οι παραπάνω θα βαρύνουν τις πιστώσεις της Προγραμματικής Σύμβασης Πολιτισμικής Ανάπτυξης μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού και του Δήμου Βόλου με τίτλο «Απομάκρυνση Ανατολικού Πεσσού Ρωμαϊκού Υδραγωγείου Δημητριάδας στη θέση “Δόντια” Δήμου Βόλου και τοποθέτησή του σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο» και δεν θα υπερβεί τα όρια των ανωτέρων ποσών.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Χρ.Τριαντόπουλος: Συνεργασία με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ για ζητήματα λιμενικών εγκαταστάσεων - https://t.co/wkJb0gS5x2… -

  • Τρία #μετάλλια η #Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο #Ελλάδα #μετάλλια #ΟλυμπιακοίΑγώνεςΤόκιο - https://t.co/Lsmq1k8EAu -

  • Στο εργοτάξιο του Δημοτικού Θεάτρου Βόλου ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας #ΔημοτικόΘέατροΒόλου - https://t.co/oXFC0E1cpc -

"Αλιεύοντας" την είδηση