Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Απευθείας ανάθεση για σύνταξη μελέτης υγειονομικής ταφής απορριμμάτων στον ΧΥΤΑ Βόλου
Απευθείας ανάθεση για  σύνταξη μελέτης  υγειονομικής ταφής απορριμμάτων στον ΧΥΤΑ Βόλου

Απευθείας ανάθεση για σύνταξη μελέτης υγειονομικής ταφής απορριμμάτων στον ΧΥΤΑ Βόλου

Την απευθείας ανάθεση εκπόνησης «Μελέτης και τη των τευχών δημοπράτησης για την της υγειονομικής ταφής απορριμμάτων Π.Σ. Βόλου», αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή του στη συνεδρίασή της στις 26 Ιουλίου.

Σύμφωνα με το πρακτικό της συνεδρίασης, η οποία αναρτήθηκε σήμερα στη “Διαύγεια”, ο πρόεδρος Γ. Πράττος επισήμανε ότι στο πλαίσιο της άμεσης επανας του διαγωνισμού της εργασίας «Υγειονομική Ταφή απορριμμάτων του ΠΣ Βόλου» λόγω ακύρωσης του προηγούμενου διαγωνισμού και εξαιτίας της λήξης της απευθείας ανάθεσης της Υγειονομικής Ταφής απορριμμάτων στις 12 Ιουνίου, είναι ανάγκη να συνταχθεί άμεσα η μελέτη και τα τεύχη δημοπράτησης για την υγειονομική ταφή απορριμμάτων του ΧΥΤΑ, η οποία θα προκηρυχτεί με ηλεκτρονικό διαγωνισμό προϋπολογισμού 202.000 πλέον ΦΠΑ.

Μάλιστα, λόγω του ότι με το Αριθμ. Πρωτ.: 1003/22-07-2016 έγγραφο της Υπηρεσίας του Συνδέσμου για την αδυναμία της ίδιας, να αναλάβει την των παραπάνω καθώς υπάρχουν μόνο δύο μόνιμοι υπηρετούντες υπάλληλοι, οι οποίοι έχουν επιφορτιστεί με μεγάλο φόρτο εργασίας, ο πρόεδρος πρότεινε να ανατεθεί η σύνταξη της μελέτης και των τευχών δημοπράτησης σε εξωτερικό μελετητή, αντί του συνολικού ποσού των 6.500 χωρίς ΦΠΑ.

"Αλιεύοντας" την είδηση