Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Απευθείας ανάθεση για σύνταξη μελέτης υγειονομικής ταφής απορριμμάτων στον ΧΥΤΑ Βόλου
Απευθείας ανάθεση για  σύνταξη μελέτης  υγειονομικής ταφής απορριμμάτων στον ΧΥΤΑ Βόλου

Απευθείας ανάθεση για σύνταξη μελέτης υγειονομικής ταφής απορριμμάτων στον ΧΥΤΑ Βόλου

Την απευθείας ανάθεση εκπόνησης «Μελέτης και τη σύνταξη των τευχών δημοπράτησης για την προκήρυξη της υγειονομικής ταφής απορριμμάτων Π.Σ. », αποφάσισε η του ΣΥΔΙΣΑ στη συνεδρίασή της στις 26 Ιουλίου.

Σύμφωνα με το πρακτικό της συνεδρίασης, η οποία αναρτήθηκε σήμερα στη “Διαύγεια”, ο πρόεδρος . Πράττος επισήμανε ότι στο πλαίσιο της άμεσης επαναπροκήρυξης του διαγωνισμού της ς «Υγειονομική Ταφή απορριμμάτων του ΠΣ » λόγω ακύρωσης του προηγούμενου διαγωνισμού και εξαιτίας της λήξης της απευθείας ανάθεσης της Υγειονομικής Ταφής απορριμμάτων στις 12 Ιουνίου, είναι ανάγκη να συνταχθεί άμεσα η μελέτη και τα τεύχη δημοπράτησης για την υγειονομική ταφή απορριμμάτων του ΧΥΤΑ, η οποία θα προκηρυχτεί με ηλεκτρονικό διαγωνισμό προϋπολογισμού 202.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ.

Μάλιστα, λόγω του ότι με το Αριθμ. Πρωτ.: 1003/22-07- έγγραφο της Υπηρεσίας του Συνδέσμου για την αδυναμία της ίδιας, να αναλάβει την σύνταξη των παραπάνω καθώς υπάρχουν μόνο δύο μόνιμοι υπηρετούντες υπάλληλοι, οι οποίοι έχουν επιφορτιστεί με μεγάλο φόρτο εργασίας, ο πρόεδρος πρότεινε να ανατεθεί η σύνταξη της μελέτης και των τευχών δημοπράτησης σε μελετητή, αντί του συνολικού ποσού των 6.500 ευρώ χωρίς ΦΠΑ.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση