Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Απαγόρευση απόπλου σε φορτηγό πλοίο από την Αλβανία
Απαγόρευση  απόπλου σε φορτηγό πλοίο από την Αλβανία

Απαγόρευση απόπλου σε φορτηγό πλοίο από την Αλβανία

Μέτρο κράτησης – απαγόρευσης απόπλου επιβλήθηκε από το Λιμεναρχείο Βόλου σε από την Αλβανία.

Το “MILTON” κατέπλευσε προχθές στο λιμάνι Τσιγγέλι της Αμαλιάπολης, από την Αλβανία, προκειμένου να ξεφορτώσει και να φορτώσει προϊόντα σιδήρου και να επιστρέψει στην Αλβανία.

Ωστόσο σε έλεγχο που έγινε στο πλοίο από ειδικά εκπαιδευμένο υπάλληλο του Λιμεναρχείου με ευρωπαϊκή πιστοποίηση στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής συνθήκης PARIS MOU, εντοπίστηκαν σοβαρές ελλείψεις που αφορούν στην αξιοπλοΐα του πλοίου.

Από το Λιμεναρχείο επιβλήθηκε το μέτρο κράτησης – απαγόρευσης απόπλου από το λιμάνι και διοικητικές κυρώσεις – χρηματικό .

Από τον πλοίαρχο ζητήθηκε η αποκατάσταση των ελλείψεων, ενώ όπως έγινε γνωστό το συγκεκριμένο είναι υπότροπο και του έχει επιβληθεί το μέτρο απαγόρευσης πρόσδεσης στα ελληνικά λιμάνια για εμπορική δραστηριότητα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Οδηγούσε μέσα στο λιμάνι

Για παράβαση του ΚΟΚ συνελήφθη 26χρονος από λιμενικούς του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου. Ειδικότερα, ο 26χρονος εντοπίστηκε χθες το βράδυ λίγο πριν τις 9, να οδηγεί δίκυκλο εντός του κεντρικού , στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αύξηση των ΚΑΠ για τους ορεινούς Δήμου ζητά ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου #δήμαρχοςΝοτίουΠηλίου… - https://t.co/NKepmXt7NM -

  • Υποψήφιοι για την Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας #ΕνωσηΞενοδόχωνΜαγνησίας - https://t.co/y1RBneCA55 -

  • Αποκατάσταση οδικού δικτύου Μαυρόλοφος- Φυλάκη-Πέρδικα #Αποκατάστασηοδικούδικτύου - https://t.co/rMDcE6nTe1 -

"Αλιεύοντας" την είδηση