Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Απ. Γαλάτης: Απολύθηκε, δεν παραιτήθηκε ο Αντ. Ξηρός
Απ. Γαλάτης: Απολύθηκε, δεν παραιτήθηκε ο Αντ. Ξηρός

Απ. Γαλάτης: Απολύθηκε, δεν παραιτήθηκε ο Αντ. Ξηρός

Aνακοίνωση  εξέδωσε σήμερα ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ Απ. Γαλάτης, μέσω της οποίας διευκρινίζει ότι ο πρώην νομικός σύμβουλος της Επιχείρησης απολύθηκε και δεν παραιτήθηκε.

Πιο συγκεκριμένα στην αναφέρονται τα εξής: «Σχετικά με την της «παραίτησης» του κ. Αντώνη Ξηρού, από την αμειβόμενη θέση του νομικού συμβούλου της ΔΕΥΑΜΒ, οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι αυτή δεν υπεβλήθη ποτέ, για τον απλούστατο λόγο ότι απολύθηκε.

Συνεπώς τα περί άρσης εμπιστοσύνης και άλλα τέτοια «ηρωικά», από την πλευρά του παραιτηθέντος, μικρή έως καθόλου σημασία έχουν, αφού ουδεμία πολιτική θέση κατείχε και η σχέση του με την επιχείρηση ήταν υπαλληλική.

Αν θέλει πραγματικά να εξηγήσει στην κοινωνία και τους συναδέλφους του, τους λόγους για τους οποίους απολύθηκε, ας εξηγήσει πως είναι δυνατόν η επιχείρηση να μην εκπροσωπήθηκε σε υπόθεση αναίρεσης στον Άρειο Πάγο …

Όπως όλοι γνωρίζουν η σημερινή Δημοτική Αρχή, κομμάτι της οποίας είναι και η ΔΕΥΑΜΒ, πιστή στις αρχές της, διοικείται όχι με βάση τις φιλίες ή τις συγγένειες  και τις ανάγκες για και «βολέματα», αλλά με τις ικανότητες του καθενός και της καθεμιάς, που αξιολογούνται στην πράξη καθημερινά.

Πάντως η εξέλιξη αυτή δεν μας εκπλήσσει. Μας είναι γνωστό και αποδεκτό, το απόφθεγμα, πως αν η αχαριστία ήταν ποινικό αδίκημα, πολλοί θα είχαν τιμωρηθεί. Αλλά, ευτυχώς ή δυστυχώς, δεν είναι… Σε ό,τι αφορά δε τα περί ρότας, πλανάται. Δεν αλλάξαμε ρότα. Ρόδα αλλάξαμε…”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σεισμική δόνηση ισχύος 4,8 βαθμών στη Σάμο #Σεισμικήδόνηση - https://t.co/9frLq10Uf0 -

  • Μνήμη Αγίου Νεομάρτυρος Αποστόλου του Νέου #ΑγίουΝεομάρτυροςΑποστόλουτουΝέου - https://t.co/NRwTQAt1lK -

  • Το Πάσχα του Καλοκαιριού στην Μητρόπολη Δημητριάδος #ΤοΠάσχατουΚαλοκαιριού - https://t.co/EzlcE68W37 -

"Αλιεύοντας" την είδηση