Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Αντιφασιστική συγκέντρωση στο Βόλο
Αντιφασιστική συγκέντρωση στο Βόλο

Αντιφασιστική συγκέντρωση στο Βόλο

Αντιφσιστική συγκέντρωση πργματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο Βόλο, από αριστερές συλλογικότητες, και πολίτες, ένα χρόνο μετά την κατα της Χρυσής Αυγής.

Ο ικ. Κανελλής, μέλος από τη συλλογικότητα «Ξεκίνημα», «Αριστερές οργανώσεις απηύθυναν κάλεσμα για αντιφασιστική συγκέντρωση, έναν χρόνο από την ημέρα που η Χ.Α. καταδικάστηκε ως εγκληματική και ναζιστική οργάνωση, κάτι που το αντιφασιστικό κίνημα φωνάζει πολλά χρόνια. Ήταν χτύπημα στον φασισμό, νίκη του αντιφασιστικού κινήματος κι όχι του λεγόμενου αστικού δημοκρατικού κόσμου . Ωστόσο βλέπουμε ότι ένα χρόνο μετά, οι φασίστες επανέρχονται με ομάδες κρούσης με οργανωμένο σχέδιο επιθέσεων σε περιοχές ς κι ς και προσπαθούν να ανακάμψουν κάτι που δείχνει ότι η απειλή του φασισμού δεν έχει τελειώσει και οι αιτίες που το γεννούν είναι εδώ. Επανέρχεται η θεωρία των δύο άκρων. Ο κόσμος πρέπει ενωτικά να τους ααλεύει μέχρι να εξαλειφθεί ο κίνδυνος».

Ο Παντ. Μαστρογιάννης, δήλωσε ότι η Πράσινη Αριστερά με τους πολίτες είναι εδώ να διαδηλώσει ότι η ακροδεξιά δεν πρέπει να σηκώσει παρά την των δύο άκρων που εφαρμόζει και θέλει να περάσει η κυβέρνηση κι όλοι οι πολίτες θα πρέπει να συστρατευθούν σε ένα ενιαίο αντιφασιστικό μέτωπο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση