Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Αντιφασιστική συγκέντρωση στο Βόλο
Αντιφασιστική συγκέντρωση στο Βόλο

Αντιφασιστική συγκέντρωση στο Βόλο

Αντιφασιστική συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο Βόλο, από , φορείς και πολίτες, ένα χρόνο μετά την καταδίκη της Χρυσής Αυγής.

Ο Νικ. Κανελλής, μέλος από τη συλλογικότητα «Ξεκίνημα», «Αριστερές οργανώσεις απηύθυναν κάλεσμα για αντιφασιστική συγκέντρωση, έναν χρόνο από την ημέρα που η καταδικάστηκε ως εγκληματική και ναζιστική οργάνωση, κάτι που το αντιφασιστικό κίνημα φωνάζει πολλά χρόνια. Ήταν χτύπημα στον φασισμό, νίκη του αντιφασιστικού κινήματος κι όχι του λεγόμενου αστικού δημοκρατικού κόσμου . Ωστόσο βλέπουμε ότι ένα χρόνο μετά, οι φασίστες επανέρχονται με ομάδες κρούσης με οργανωμένο επιθέσεων σε περιοχές Θεσσαλονίκης κι Αθήνας και προσπαθούν να ανακάμψουν κάτι που δείχνει ότι η απειλή του φασισμού δεν έχει τελειώσει και οι αιτίες που το γεννούν είναι εδώ. Επανέρχεται η θεωρία των δύο άκρων. Ο πρέπει ενωτικά να τους αντιπαλεύει μέχρι να εξαλειφθεί ο κίνδυνος».

Ο Παντ. Μαστρογιάννης, δήλωσε ότι η Πράσινη Αριστερά με τους πολίτες είναι εδώ να διαδηλώσει ότι η ακροδεξιά δεν πρέπει να σηκώσει κεφάλι παρά την των δύο άκρων που εφαρμόζει και θέλει να περάσει η κι όλοι οι πολίτες θα πρέπει να συστρατευθούν σε ένα ενιαίο αντιφασιστικό μέτωπο.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Η ποδηλασία της Νίκης Βόλου έτρεξε για τη “Φλόγα” #ποδηλασίαΝίκηςΒόλου - https://t.co/FE3NdPFOqP -

  • Διανομή προϊόντων #ΤΕΒΑ στα Προπύλαια του Δημοτικού Σταδίου Βελεστίνου #ΤΕΒΑ - https://t.co/tpkKe3pY24 -

  • Αλβανός πέταξε σε οικόπεδο στη Σκιάθο σίδερα και ηλεκτρικές συσκευές #ΣυνελήφθηΑλβανός - https://t.co/lMSm9XxmEj -

"Αλιεύοντας" την είδηση