Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Αντιδράσεις μειοψηφιών για το συμπληρωματικό ποσό για τους κυκλικούς κόμβους
Αντιδράσεις μειοψηφιών για το συμπληρωματικό ποσό για τους κυκλικούς κόμβους

Αντιδράσεις μειοψηφιών για το συμπληρωματικό ποσό για τους κυκλικούς κόμβους

Αντιδράσεις προκάλεσε στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, το συμπληρωματικό ύψους 360.000 ευρώ από το για τους τέσσερις κυκλικούς κόμβους στο Βόλο.
Ο ανεξάρτητος σύμβουλος Κ. αργάλας, δήλωσε ότι “έχουμε εκφράσει την άποψη ότι πρόσθετοι πίνακες και συμπληρωματικές που ξεπερνούν κατά πολύ τα ποσά δεν τις ψηφίζουμε και σε αυτή τη σύμβαση για τους 4 κυκλικούς κόμβους, ένα έργο με αρχική πίστωση 1.600.000 ευρώ υπογράφηκε σύμβαση 750.000 ευρώ και εγκρίθηκε συμπληρωματικό ποσό 360.000 ευρώ”.
Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών  Αθ. Σταυρίδης, διευκρίνισε ότι η αύξηση της συμπληρωματικής σύμβασης είναι 30% κι όχι 50% που επικαλέστηκε ο κ. αργάλας και πρόσθεσε ότι πάει στην αρχική σύμβαση.   “Αν έμπαινε στον κόπο να διαβάσει ο κ. Γαργάλας την εισήγηση για τις συμπληρωματικές δε θα μιλούσε έτσι. Δεν είναι από πλαστελίνη τα έργα κ. Γαργάλα. Στον πρώτο κυκλικό κόμβο είδαμε υποχωρήσεις του εδάφους”, ανέφερε χαρακτηριστικά.
Η επικεφαλής της α' ελάσσονος μειοψηφίας Νατάσσα Οικονόμου είπε ότι επειδή δίνεται δημόσιο χρήμα από το Υπουργείο δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να σπαταλιέται.
Ο επικεφαλής της β' ελάσσονος μειοψηφίας Μιχ. είπε ότι όταν υπάρχει συμπληρωματική σύμβαση αλλοιώνεται η μειοδοσία, αλλά συμπλήρωσε ότι από τη στιγμή που υπάρχουν εγκρίσεις από τα συμβούλια και δεν είναι δημοτικό χρήμα, η παράταξή του συμφωνεί.
Ο δήμαρχος Βόλου Αχ. Μπέος είπε ότι “Με εξαίρεση τον κ. Μιτζικό οι υπόλοιποι θα αντιδρούν και δεν θα εγκρίνουν κανένα έργο. Κι επειδή πλησιάζουν εκλογές και θα είναι λυπηρό να μην είστε εδώ να διασκεδάζουμε μαζί σας και στον Τσίπρα να πάτε, είτε θέλετε είτε όχι τα έργα που έχουμε προγραμματίσει θα γίνουν.  Μέχρι Φεβρουάριο – αρχές Μαρτίου θα παραδοθεί ο τέταρτος , το γυμναστήριο Αγριάς, το Βασδέκειο, οι ειδικές διαδρομές, θα έχει ξεκινήσει το και το πάρκιγνκ της Φιλελλήνων”.
Αναφερόμενος  στον σύμβουλο  Θ. Κλημόπουλο και στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο,τόνισε ότι “ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζεται, αλλά κ. Κλημόπουλε αν ξανασυμβεί να σηκώνετε το μικρόφωνο, να βαράτε χέρια και να φέρνετε μπαχαλάκηδες, έχω φωνάξει κουρέα να σας κουρέψω. Αυτά τα κόλπα με τους μπαχαλάκηδες δεν χωράνε εδώ μέσα”.
[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση