Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Αντιδήμαρχος Δημοτικών Ενοτήτων Bόλου o Δημ. Λιβογιάννης
Αντιδήμαρχος  Δημοτικών Ενοτήτων Bόλου  o Δημ. Λιβογιάννης

Αντιδήμαρχος Δημοτικών Ενοτήτων Bόλου o Δημ. Λιβογιάννης

 

Ο   είνι ο ντικαταστάτης της Βιολέτας μετά την παραίτησή της, στις αρμοδιότητες Αντιδημαρχίας που της είχαν  αποδοθεί.

Με απόφαση του Θαν. Θεοδώρου, που δημοσιεύτηκε σήμερα στη “””, γίνεται αποδεκτή η έγγραφη - δήλωση ς της κ. Βιολέτας από τη θέση της Αντιδηµάρχου λοιπών περιφερειακών ενοτήτων και σε αντικατάσταση της ορίζεται ως Αντιδήµαρχος λοιπών περιφερειακών ενοτήτων , από την έκδοση της παρούσας και για το υπόλοιπο της θητείας αντιδημάρχων, ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας Δημήτρης Λιβογιάννης.

Σύμφωνα με την απόφαση, στον κ. Λιβογιάννη μεταβιβάζονται αρμοδιότητες που σαφώς περιγράφονται στην εν λόγω απόφαση και οι οποίες είχαν ανατεθεί στην παραιτηθείσα αντιδήµαρχο κ. Καντόλα και συμπληρώνονται οι αρμοδιότητες που μεταβιβάζονται δυνάµει της παρούσας στον οριζόµενο Αντιδήµαρχο κ.  Λιβογιάννη µε την προσθήκη της αρµοδιότητας υπογραφής των αδειών χρήσεως κοινοχρήστων χώρων και αδειών διαφηµίσεων , εντός των διοικητικών ορίων των Δημοτικών Ενοτήτων Ιωλκού, Πορταριάς, Μακρινίτσας, Αγριάς, Αρτέµιδας και . Αγχιάλου.

α σημειωθεί ότι τις αρμοδιότητες του Αντιδηµάρχου κ. Στεφόπουλου, όταν απουσιάζει ή κωλύεται, ασκεί ο αντιδήµαρχος κ. ∆ Λιβογιάννης και αντιστρόφως, ενώ ο κ. Λιβογιάννης θα συμπεριλαμβάνεται στους έμμισθους Αντιδημάρχους όπως οι κ.κ. 1) Αθανάσιος Θεοδώρου, 2) Αθανάσιος Σταυρίδης, 3) Γεώργιος Πράττος, 4) Απόστολος Μαλαµατίνης, 5) Ανδρέας Ζέρβας 6) Απόστολος Ζαρκάδας- Βεργής και 7) ∆ηµήτριος Λιβογιάννης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση