Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας η Νατάσα Μορφογιάννη
Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας η Νατάσα Μορφογιάννη

Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας η Νατάσα Μορφογιάννη

 

Με απόφαση του δημάρχου , που αναρτήθηκε σήμερα στη “Διαύγεια”, ορίστηκε η δημοτική σύμβουλος   Αναστασία Μορφογιάννη ως άμισθη Δημοτικής Αστυνομίας, Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων – Εκδηλώσεων του Δήμου με ενός (1) έτους , ήτοι από 22-1- έως και 21-1-2022 .

Η κ. Μορφογιάννη θα έχει τις ακόλουθες αρμοδιότητες:

α) Την εποπτεία , συντονισμό και ευθύνη της λειτουργίας των υπηρεσιών αυτοτελών Τμημάτων Δημοτικής Αστυνομίας και Επικοινωνίας, Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους, όπως καθορίζονται από τον ισχύοντα κάθε φορά και την κείμενη νομοθεσία.

β) Την αρμοδιότητα και ευθύνη υποβολής προτάσεων για την καλύτερη οργάνωση, τη βελτίωση της λειτουργίας, καθώς και τη στελέχωση των υπηρεσιών ευθύνης της.

γ) Την υπογραφή εγγράφων των τομέων των αρμοδιοτήτων της.

δ) Την υπογραφή των αδειών των προϊσταμένων των οργανικών μονάδων αρμοδιότητάς της.

ε) Την υπογραφή των αποφάσεων ς εκτός έδρας, υπαλλήλων που υπηρετούν στις αρμοδιότητάς της.

στ) Την αρμοδιότητα δπεραίωσης ειδικών θεμάτων που θα της ανατίθενται από τον Δήμαρχο.

Ως άμισθη η Αναστασία Μορφογιάννη, δεν δικαιούται αντιμισθία ή οποιαδήποτε άλλη οικονομική απολαβή, όπως προκύπτει από τις διατάξεις της παρ. 7 άρθρου 59 Ν. 3852/2010, όπως προστέθηκαν με τις διατάξεις του άρθρου 47 Ν. 4647/2019, καθώς και ειδικότερα ορίζεται στην αριθ. 48/22119/7-4-2020 (ΑΔΑ 9ΚΒΖ46ΜΤΛ6-ΕΞΦ) εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών με θέμα: «Ορισμός Αντιδημάρχων».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση