Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Αντέδρασε σε εντολή που του δόθηκε και παύθηκε από διευθυντής
Αντέδρασε σε εντολή που του δόθηκε και παύθηκε από διευθυντής

Αντέδρασε σε εντολή που του δόθηκε και παύθηκε από διευθυντής

Αντέδρασε σε εντολή που του δόθηκε, να γίνουν παρεμβάσεις κατά μήκος της Γρ. Λαμπράκη και τον “καρατόμησαν” από τη θέση του διευθυντή Πρασίνου. Ο λόγος για τον Δημ. Αντωνιάδη που παύθηκε από διευθυντής με απόφαση της δημοτικής αρχής και μεταφέρεται στο Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης της ∆ιεύθυνσης Τοπικής Οικονοµικής Ανάπτυξης.

Η σχετική απόφαση δημοσιεύθηκε στη “Διαύγεια” και σύμφωνα με πληροφορίες, Δημ. Αντωνιάδης μετακινείται λόγω διαφωνίας που είχε με τη Δημοτική Αρχή σχετικά με τη φύτευση στη διαχωριστική νησίδα της οδού Λαμπράκη στο Βόλο. Με βάση τη σχετική απόφαση που υπογράφει ο δήμαρχος Θάνος Θεοδώρου, ο Δημήτρης Αντωνιάδης, κλάδου ΠΕ Γεωπόνων µε βαθµό Α΄, μετακινείται στη θέση του προϊσταµένου του Τµήµατος Αγροτικής Ανάπτυξης της ∆ιεύθυνσης Τοπικής Οικονοµικής Ανάπτυξης, με συνέπεια να διακόπτεται η χορήγηση του επιδόματος θέσης ευθύνης προϊσταμένου, που λάμβανε στη Διεύθυνση Πρασίνου.

Συγκεκριμένα του ζητήθηκε στη νησίδα να ξηλωθεί ο χλοοτάπητας και να φυτευτούν 15.000 φυτά αυτή την εποχή και άλλα τόσα τον Οκτώβριο, εντολή στην οποία ο ίδιος φέρεται να αντέδρασε, λέγοντας ότι είναι επιστήμονας και δεν δέχεται να τον βρίζουν οι δημότες γι’ αυτή του την ενέργεια.

Επίσης , με απόφαση του δημάρχου μετακινείται ο Γεώργιος Γεωργάκος κλάδου ∆Ε ∆ιοικητικών Γραµµατέων µε βαθµό Α΄, στη θέση του προϊσταµένου του Τµήµατος Ηλεκτρονικής ∆ιακυβέρνησης και ∆ιαφάνειας της ∆ιεύθυνσης Προγραµµατισµού και Νέων Τεχνολογιών, ενώ ο Ηλίας Καλατζής, που εκτελούσε χρέη αναπληρωτή προϊσταμένου δεν θα παίρνει το επίδομα ευθύνης.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πανήγυρη της Μεταμορφώσεως στον Βόλο - https://t.co/k48UO6enOJ -

  • Κοινή επιστολή στο ΔΣ του ΓΕΩΤΕΕ  των γεωπόνων παραρτήματος Κ. Ελλάδος - https://t.co/sgJOLxJD2j -

  • Ολοκληρωμένη φυτοπροστασία στη βαμβακοκαλλιέργεια - https://t.co/ugK6rtxNL1 -

"Αλιεύοντας" την είδηση