Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Αντέδρασε σε εντολή που του δόθηκε και παύθηκε από διευθυντής
Αντέδρασε σε εντολή που του δόθηκε και παύθηκε από διευθυντής

Αντέδρασε σε εντολή που του δόθηκε και παύθηκε από διευθυντής

Αντέδρασε σε εντολή που του δόθηκε, να γίνουν παρεμβάσεις κατά μήκος της Γρ. Λαμπράκη και τον “καρατόμησαν” από τη θέση του διευθυντή Πρασίνου. Ο λόγος για τον Δημ. Αντωνιάδη που παύθηκε από διευθυντής με της δημοτικής αρχής και μεταφέρεται στο Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης της ∆ιεύθυνσης Τοπικής Οικονοµικής Ανάπτυξης.

Η σχετική δημοσιεύθηκε στη “Διαύγεια” και σύμφωνα με πληροφορίες, Δημ. Αντωνιάδης μετακινείται λόγω διαφωνίας που είχε με τη Δημοτική Αρχή σχετικά με τη φύτευση στη διαχωριστική νησίδα της οδού Λαμπράκη στο Βόλο. Με βάση τη σχετική που υπογράφει ο δήμαρχος Θάνος Θεοδώρου, ο Δημήτρης Αντωνιάδης, κλάδου ΠΕ Γεωπόνων µε βαθµό Α΄, μετακινείται στη θέση του προϊσταµένου του Τµήµατος Αγροτικής Ανάπτυξης της ∆ιεύθυνσης Τοπικής Οικονοµικής Ανάπτυξης, με συνέπεια να διακόπτεται η χορήγηση του επιδόματος θέσης ευθύνης προϊσταμένου, που λάμβανε στη Διεύθυνση Πρασίνου.

Συγκεκριμένα του ζητήθηκε στη νησίδα να ξηλωθεί ο και να φυτευτούν 15.000 αυτή την εποχή και άλλα τόσα τον Οκτώβριο, εντολή στην οποία ο ίδιος φέρεται να αντέδρασε, λέγοντας ότι είναι και δεν δέχεται να τον βρίζουν οι δημότες γι’ αυτή του την ενέργεια.

Επίσης , με του δημάρχου μετακινείται ο Γεώργιος Γεωργάκος κλάδου ∆Ε ∆ιοικητικών Γραµµατέων µε βαθµό Α΄, στη θέση του προϊσταµένου του Τµήµατος Ηλεκτρονικής ∆ιακυβέρνησης και ∆ιαφάνειας της ∆ιεύθυνσης Προγραµµατισµού και Νέων Τεχνολογιών, ενώ ο Ηλίας Καλατζής, που εκτελούσε χρέη αναπληρωτή προϊσταμένου δεν θα παίρνει το επίδομα ευθύνης.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αθίγγανοι αποπειράθηκαν να κλέψουν σίδερα από το 304 ΠΕΒ #304ΠΕΒ - https://t.co/77vUkRJTWG -

  • Σύγχρονο αστικό πάρκο στη συνοικία Γερμανικών στη Νέα Ιωνία Βόλου #συνοικίαΓερμανικών - https://t.co/ae8Lawr4zd -

  • Εκδηλώσεις στη μνήμη Εβραίων μαρτύρων και ηρώων του Ολοκαυτώματος #μνήμηΕβραίων - https://t.co/OIfBRsRJQo -

"Αλιεύοντας" την είδηση