Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ »  Ανταποδοτικά τέλη και Τεχνικό Πρόγραμμα στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου
 Ανταποδοτικά τέλη και Τεχνικό Πρόγραμμα στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου

 Ανταποδοτικά τέλη και Τεχνικό Πρόγραμμα στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου

Δύο συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου θ πργματοποιηθούν αύριο Τετάρτη 30 Οκτωβρίου.
Η πρώτη συνεδρίαση, έχει προγραμματιστεί στις 18.30 για την εκλογή εκπροσώπων Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Βόλου στη Γενική Συνέλευση της Π.Ε.Δ. Θεσσαλίας.
Η δεύτερη συνεδρίαση έχει προγραμματιστεί για τις 19.00 με 49 θέματα ημερήσιας διάταξης.

Στη συνεδρίαση, αναμένεται να καθοριστούν οι προσωπικού που θα προσληφθεί για την αντιμετώπιση εποχιακών ή άλλων περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών, στο πλαίσιο του προγραμματισμού προσλήψεων για το έτος 2019, με κάλυψη της δαπάνης από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους.

Επίσης, θα συζητηθεί η παραχώρηση κοινόχρηστου χώρου στην εταιρεία Protergia με σκοπό τη διεξαγωγή διαφημιστικής ενέργειας, θα γίνει αποδοχή παραίτησης του εκπροσώπου του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΓΕΩΤ.Ε.Ε.) κ. Παπαευσταθίου Στέργιου, από το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ και θα οριστούν εκπρόσωποι για την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της ΚΕΚΑΝ.Ε.Μ. Α.Ε.

Επίσης, θα οριστούν εκπρόσωποι στο Δ.Σ. της Εταιρίας Αξιος και Διαχείρισης Περιουσίας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και στην του Ν.2881/2001(ΦΕΚ 16/Α/6-02-2001) για την ανέλκυση, απομάκρυνση ή εξουδετέρωση ναυαγίων ή πλοίων από τη ζώνη λιμένος Βόλου για το έτος 2020.

Στη συνεδρίαση, αναμένεται να αποφασιστεί η συγκρότηση ς διενέργειας διαγωνισμού και αξιολόγησης προσφορών για την “Προμήθεια πλαστικών σάκων απορριμμάτων του Δήμου Βόλου” και να ληφθούν αποφάσεις για εκμισθώσεις εκτάσεων για εγκαταστάσεις σταθμών βάσης κινητής τηλεφωνίας.

Επιπλέον, αναμένεται να αποφασιστούν τα τέλη καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού, τα τέλη χρήσης κοινοχρήστων χώρων έτους 2020, τα τέλη διαφήμισης, ς, αναμένεται να καθοριστεί το ύψους, της διαδικασίας και του τρόπου καταβολής και είσπραξης του ημερήσιου ανταποδοτικού τέλους από τους προσερχόμενους στους χώρους των Λαϊκών Αγορών του Δήμου, πωλητές (επαγγελματίες-παραγωγούς) και να διατηρηθούν σε ισχύ οι αποφάσεις επιβολής φόρων και τελών των Δημοτικών Συμβουλίων των τέως Δήμων Πορταριάς, Ν.Αγχιάλου και Αγριάς για το έτος 2020. Επίσης θα αποφασιστούν τα τέλη ς και θα ληφθούν αποφάσεις για την κατανομή και απόδοση επιχορήγησης λειτουργικών δαπανών γ' δόσης έτους 2019 και την παραχώρηση της χρήσης κτιρίου του πρώην Δημοτικού Σχολείου Μικροθηβών.

Στη συνεδρίαση  αναμένεται να συζητηθεί το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Βόλου, να εγκριθεί η μελέτη του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΥΚΛΙΚΟΥ ΚΟΜΒΟΥ ΣΤΗ ΤΑΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΠΟΛΥΜΕΡΗ, ΣΤΑΔΙΟΥ ΚΑΙ Ε.Ο ΒΟΛΟΥ-ΑΓΡΙΑΣ ΓΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΟΛΟΥ», προϋπολογισμού 390.000,00 ευρώ και η μελέτη του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΥΚΛΙΚΟΥ ΚΟΜΒΟΥ ΣΤΗ ΤΑΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΔΩΝ  ΛΑΡΙΣΗΣ, ΑΘΗΝΩΝ, ΛΑΜΠΡΑΚΗ (ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗ ΓΕΦΥΡΑ) ΚΑΙ ΑΛΑΜΑΝΑΣ, ΓΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΟΛΟΥ», προϋπολογισμού 1.960.000,00€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. (24%) και ακύρωση της 216/2018 απόφασης Δ.Σ.

Τέλος, αναμένεται να ληφθούν αποφάσεις για για την αποκομιδή απορριμμάτων με ζώα εντός του παραδοσιακού οικισμού στην Τοπική Κοινότητα Μακρινίτσας και στην Τοπική Κοινότητα Αγίου Λαυρεντίου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση