Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Ανοικτή εκδήλωση για την Μακεδονία στον Βόλο
Ανοικτή εκδήλωση για την Μακεδονία στον Βόλο

Ανοικτή εκδήλωση για την Μακεδονία στον Βόλο

Υπό την αιγίδα της Μητροπόλεως Δημητριάδος

Την πρόεδρο του Συλλόγου Μακεδόνων Βόλου «Ο Μέγας Αλέξανδρος»  Βενετία Μπελιτσιώτη δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του, στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, ο μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος.

Η πρόεδρος του υπέβαλε  το αίτημα του Συλλόγου να θέσει υπό την αιγίδα της Τοπικής Εκκλησίας την διοργάνωση ανοικτής εκδήλωσης στον Βόλο, για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, ανάλογης με αυτές που θα πραγματοποιηθούν την ίδια ημέρα σε πολλές πόλεις της Ελλάδας.

 Ο μητροπολίτης αποδέχθηκε το αίτημα του Συλλόγου Μακεδόνων, για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης την Τετάρτη 6 Ιουνίου, στις 7.30 μ.μ., στην παραλία της πόλης.

Μοναδικός ομιλητής θα είναι ο ομότιμος καθηγητής του Α.Π.Θ. και καθηγητής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας Αθανάσιος Καραθανάσης.

Ο Δήμος Βόλου

Ο Δήμος Βόλου στηρίζει τη σημερινή διαδήλωση, στην παραλία του Βόλου, για την ελληνικότητα της Μακεδονίας και καλεί τους πολίτες να μετάσχουν σε αυτήν, μακριά από κάθε κομματική ή πολιτική σκοπιμότητα, που εκ προοιμίου αποδοκιμάζει.

Όπως αναφέρεται: “Οι ανάλογες συγκεντρώσεις που διοργανώνονται σε άλλες 25 πόλεις στην χώρα με ευθύνη των κατά τόπους Συλλόγων Μακεδόνων, έχουν αποκλειστικά εθνική διάσταση, προασπίζουν τα συμφέροντα της πατρίδας μας και δεν πρέπει να επιτραπεί σε κανένα να καπηλευτεί τη συγκεκριμένη προσπάθεια για κομματικούς, πολιτικούς ή ιδεολογικούς λόγους.”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Oκτώ  νέες θέσεις μόνιμων κτηνιάτρων στη Θεσσαλία από το διαγωνισμό του ΑΣΕΠ - https://t.co/1v8sHvv4qy… -

  • Άμεση εκταμίευση των επιδοτήσεων κεφαλαίου κίνησης των τουριστικών επιχειρήσεων - https://t.co/snYdyJYdSJ… -

  • Έργο οδικής ασφάλειας στην επαρχιακή οδό Σκιάθος- Κουκουναριές #ΣκιάθοςΚουκουναριές - https://t.co/16RJtfHcM2 -

"Αλιεύοντας" την είδηση