Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Ανοικτή εκδήλωση: «Από την κακοποίηση ζώων, στην κακοποίηση των ανθρώπων και αντίστροφα»
Ανοικτή εκδήλωση: «Από την κακοποίηση ζώων, στην κακοποίηση των ανθρώπων και αντίστροφα»

Ανοικτή εκδήλωση: «Από την κακοποίηση ζώων, στην κακοποίηση των ανθρώπων και αντίστροφα»

Ο γνωστός παρουσιαστής . Μαυρίδης και επιστήμονες , θα συμμετάσχουν στη δράση τόσο για μικρούς, όσο και για μεγάλους πολίτες

Μια … μοναδική ευκαιρία για , τόσο για όποιον ενδιαφέρεται για την όμορφη συνύπαρξή μας με τα ζωάκια, όσο και για όποιον θέλει να αποκτήσει επιπλέον γνώση για τη ψυχολογία που διέπει τη σχέση μεταξύ ανθρώπου και ζώου, τη νομική διάσταση του θέματος, αλλά και τις συμβουλές-οδηγίες, που πρέπει να γνωρίζουμε από τους κτηνιάτρους, μέσα από μια συζήτηση με ειδικούς, αλλά και όσους αγαπούν τους τετράποδους φίλους, θα έχουν όσοι συμμετάσχουν στην εκδήλωση που προγραμματίζεται στις 5.00 το απόγευμα της ερχόμενης Κυριακής 24 Νοεμβρίου 2019.

Πιο συγκεκριμένα, μετά από πρωτοβουλία και πρόταση του ειδικού συμβούλου Ψυχικής Υγείας – ψυχοθεραπευτή  Αθανάσιου Κωτούλα, με τη συνεργασία της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Βόλου και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των 16ου και 30ου Δημοτικών Σχολείων Βόλου, θα πραγματοποιηθεί ανοικτή εκδήλωση, με κεντρικό θέμα: «Από την κακοποίηση ζώων, στην κακοποίηση των ανθρώπων και αντίστροφα». Η εκδήλωση, θα γίνει την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019, από τις 17:00-20:00 στο Αμφιθέατρο των 16ου και 30ου Δημοτικών Σχολείων Βόλου (Ορφανοτροφείου 4, - είσοδος ελεύθερη), με τη συμμετοχή του γνωστού παρουσιαστή και εθελοντή φιλοζωϊκών δράσεων . Μαυρίδη και επιστημόνων της πόλης .  

Πρόγραμμα

Ώρα 17:00 με 18:00: Βιωματική δράση για «Η σχέση μας με τα ζώα», με το Γιώργο Μαυρίδη (ανοικτό κάλεσμα για όσα επιθυμούν να συμμετάσχουν!)

Ώρα 18:00 με 20:00 : Ενημερωτική Διαδραστική Εκδήλωση, με ομιλητές Σταμόπουλος Παύλος, ιδιώτης κτηνίατρος – πρόεδρος του Κτηνιατρικού Συλλόγου Νομού Μαγνησίας Μπακαλιάνος Βασίλειος, -διαπιστευμένος διαμεσολαβητής Κωτούλας Αθανάσιος, ειδικός σύμβουλος Ψυχικής Υγείας – ψυχοθεραπευτής Μαυρίδης Γιώργος, καλλιτέχνης – παρουσιαστής – εθελοντής Φιλοζωικών Δράσεων.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με έρευνες, υπάρχει μεγάλη συνάφεια ανάμεσα στην κακοποίηση ζώων και ανθρώπων. Η είναι ένας κύκλος. Και συνήθως ο θύτης έχει υπάρξει θύμα και το αντίστροφο. Αν κάτι μας λείπει, αυτό είναι η παιδεία και κατ’ επέκταση οι κοινωνικές στην συμπεριφορά μας.

Βάζοντας εμάς στην θέση εκείνου που πονάει, τότε μόνο αντιλαμβανόμαστε το μέγεθος της καταστροφής. 

Μαζί με τα παιδιά μας, την ερχόμενη Κυριακή, ας κάνουμε μια μεγάλη παρέα και ας μάθουμε για την κακοποίηση των ζώων και όλα όσα πρέπει ,αλλά και αφορούν στην φροντίδα των κατοικίδιων που επιλέγουμε να έχουν τα παιδιά μας κοντά τους…

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διακρίσεις και θέσεις στο βάθρο από τους δρομείς του ΣΔΥ Βόλου στο Μέτσοβο Ursa Trail - https://t.co/Fa4FqjOWh6 -

  • Γενική Συνέλευση Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος #ΚυριάκοςΠιερρακάκης - https://t.co/LWIUXS3do8 -

  • Επικοινωνία Αγοραστού με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ #ΠαλαιοφάρσαλοςΚαλαμπάκα - https://t.co/G8LZQIJ28H -

"Αλιεύοντας" την είδηση