Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Ανοικτή εκδήλωση: «Από την κακοποίηση ζώων, στην κακοποίηση των ανθρώπων και αντίστροφα»
Ανοικτή εκδήλωση: «Από την κακοποίηση ζώων, στην κακοποίηση των ανθρώπων και αντίστροφα»

Ανοικτή εκδήλωση: «Από την κακοποίηση ζώων, στην κακοποίηση των ανθρώπων και αντίστροφα»

Ο γνωστός παρουσιαστής Γ. Μαυρίδης και επιστήμονες , θα συμμετάσχουν στη δράση τόσο για μικρούς, όσο και για μεγάλους πολίτες

Μια … μοναδική ευκαιρία για ενημέρωση, τόσο για όποιον ενδιαφέρεται για την όμορφη συνύπαρξή μας με τα ζωάκια, όσο και για όποιον θέλει να αποκτήσει επιπλέον γνώση για τη ψυχολογία που διέπει τη σχέση μεταξύ ανθρώπου και ζώου, τη νομική διάσταση του θέματος, αλλά και τις συμβουλές-οδηγίες, που πρέπει να γνωρίζουμε από τους κτηνιάτρους, μέσα από μια συζήτηση με ειδικούς, αλλά και όσους αγαπούν τους τετράποδους φίλους, θα έχουν όσοι συμμετάσχουν στην εκδήλωση που προγραμματίζεται στις 5.00 το απόγευμα της ερχόμενης Κυριακής 24 Νοεμβρίου 2019.

Πιο συγκεκριμένα, μετά από πρωτοβουλία και πρόταση του ειδικού συμβούλου Ψυχικής Υγείας – ψυχοθεραπευτή  Αθανάσιου Κωτούλα, με τη συνεργασία της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Βόλου και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των 16ου και 30ου Δημοτικών Σχολείων Βόλου, θα πραγματοποιηθεί ανοικτή εκδήλωση, με κεντρικό θέμα: «Από την κακοποίηση ζώων, στην κακοποίηση των ανθρώπων και αντίστροφα». Η εκδήλωση, θα γίνει την 24 Νοεμβρίου 2019, από τις 17:00-20:00 στο Αμφιθέατρο των 16ου και 30ου Δημοτικών Σχολείων Βόλου (Ορφανοτροφείου 4, Βόλος- είσοδος ελεύθερη), με τη συμμετοχή του γνωστού παρουσιαστή και εθελοντή φιλοζωϊκών δράσεων Γ. Μαυρίδη και επιστημόνων της πόλης .  

Πρόγραμμα

Ώρα 17:00 με 18:00: Βιωματική δράση για «Η σχέση μας με τα ζώα», με το Γιώργο Μαυρίδη (ανοικτό κάλεσμα για όσα επιθυμούν να συμμετάσχουν!)

Ώρα 18:00 με 20:00 : Ενημερωτική Διαδραστική Εκδήλωση, με ομιλητές Σταμόπουλος Παύλος, ιδιώτης κτηνίατρος – πρόεδρος του Κτηνιατρικού Συλλόγου Νομού Μαγνησίας Μπακαλιάνος Βασίλειος, -διαπιστευμένος διαμεσολαβητής Κωτούλας Αθανάσιος, ειδικός σύμβουλος Ψυχικής Υγείας – ψυχοθεραπευτής Μαυρίδης Γιώργος, καλλιτέχνης – παρουσιαστής – εθελοντής Φιλοζωικών Δράσεων.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με έρευνες, υπάρχει μεγάλη συνάφεια ανάμεσα στην κακοποίηση ζώων και ανθρώπων. Η βία είναι ένας κύκλος. Και συνήθως ο θύτης έχει υπάρξει θύμα και το αντίστροφο. Αν κάτι μας λείπει, αυτό είναι η παιδεία και κατ’ επέκταση οι κοινωνικές δεξιότητες στην συμπεριφορά μας.

Βάζοντας εμάς στην θέση εκείνου που πονάει, τότε μόνο αντιλαμβανόμαστε το μέγεθος της καταστροφής. 

Μαζί με τα μας, την ερχόμενη Κυριακή, ας κάνουμε μια μεγάλη παρέα και ας μάθουμε για την κακοποίηση των ζώων και όλα όσα πρέπει ,αλλά και αφορούν στην φροντίδα των κατοικίδιων που επιλέγουμε να έχουν τα μας κοντά τους…

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση