Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Άνω -κάτω έγινε και σήμερα η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου
Άνω -κάτω έγινε και σήμερα η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου

Άνω -κάτω έγινε και σήμερα η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου

Άνω -κάτω έγινε και σήμερα η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου , με την  τοποθέτηση του δημάρχου Βόλου, Αχ. Μπέου, προκαλώντας τις έντονες των επικεφαλής των παρατάξεων «Μαζί για το Βόλο» και της ΛΑΣ.

Ο δήμαρχος υπονόησε ότι στηρίζουν το λόγο και τις δράσεις του Ρουβίκωνα, με αφορμή την ανάρτηση ενός μέλους της οργάνωσης με απειλές κατά του ιδίου, λόγω της στάσης που τηρεί στο θέμα των δδικήσεων του χωριού των Σταγιατών τόσο για το όσο και τη χρήση των δημοτικών κτιρίων.

Στην τοποθέτησή του στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο, ο ανέφερε ότι το μέλος του Ρουβίκωνα Γ. Καλαϊτζίδης, με ανάρτησή του σε κοινωνικό δίκτυο απειλεί με εξευτελισμό του δημάρχου που τον χαρακτηρίζει με διάφορα υποτιμητικά επίθετα.

Ο Aχ. Μπέος επανέλαβε ότι η δημοτική αρχή δεν θα επιτρέψει την ανομία σε καμία περίπτωση και όποιος επιθυμεί να χρησιμοποιήσει δημοτικά κτίρια θα πρέπει να λαμβάνει την άδεια.

Τόνισε ότι πήγε με τη συνοδεία αστυνομίας στις Σταγιάτες γιατί είχε εισαγγελική εντολή να εξετάσει ως δημοτική αρχή τι γίνεται με το .

Επέκρινε τη στάση κάποιων κατοίκων των Σταγιατών που συμπεριφέρονται όπως είπε ανάρμοστα προς θεσμικά όργανα. «Κάποιοι θέλουν να κάνουν μια συζήτηση, ένα χορό κ.λπ. να ζητήσουν την αίθουσα, να τους τη δώσει νομότυπα. Όχι τον ένα χώρο να τον έχουν κάνει ξενώνα και να φιλοξενούν άσχετα στοιχεία. Σε ποιο κράτος δικαίου; Τέτοιο Βόλο θέλατε;

Πολύ χαίρομαι που όλοι οι άνθρωποι γραμμάτων και τέχνης που οι περισσότεροι είναι   και τρώνε της ς τους και ταυτίζονται με αυτές τις ιδέες και τρόπους (Ρουβίκωνα).

Ποιος είναι εκβιαστής και τραμπούκος; Μήπως εσείς που υποστηρίζετε τέτοιες λογικές και νοοτροπίες;

Ευχαριστώ  τον κ. Καλαντζίδη που εξέθεσε αυτούς που τον στηρίζουν. Όσο είμαστε εδώ δεν θα επιτρέψουμε να γίνει ο Βόλος πόλη ανομίας. Τον ευχαριστώ γιατί ξεβρακώθηκαν. Και υπάρχουν εξελίξεις και μην εκτίθεστε».

Επιπλέον τόνισε ότι όσο είναι εκείνος δήμαρχος το νερό δεν θα ιδιωτικοποιηθεί, αλλά θα το διαχειρίζεται  ο δήμος και θα συμβάλλει ώστε αυτό να παραμείνει ποιοτικό και φθηνό.

Καταδίκασε αναρτήσεις τύπου Καλαϊτζίδη
Ο επικεφαλής της παράταξης «Μαζί για το Βόλο» Ιάσ. Αποστολάκης επισήμανε ότι «παρόλο που έχουμε χαώδεις διαφορές νομίζω ότι είναι αυτονόητο για τη δική μας παράταξη, ότι αναρτήσεις τύπου Καλαϊτζίδη είναι καταδικαστέες και μακριά από μας. Μην μας βάζετε λόγια, ξεκάθαρα πράγματα για να τελειώνουμε με τη λάσπη».

Ο σύμβουλος της ΛΑΣ Απ. Ριζόπουλος κάλεσε τον Αχ. Μπέο να πάρει πίσω την τοποθέτησή του, τονίζοντας: « Θεωρώ ανήθικο να ταυτίζεται η 140 καλλιτεχνών, έχουν δεν έχουν δίκιο  και το οργανωμένο εργατικό κίνημα με τον Ρουβίκωνα. Η οργάνωση δρα ενάντια στα συμφέροντα των εργαζομένων. Καλούμε το δήμαρχο να πάρει πίσω αυτά που είπε. Ο λόγος του Καλαϊτζίδη  δεν αφορά το εργατικό κίνημα. Είναι σπέκουλα αυτό που έκανε ο δήμαρχος» τόνισε με τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Γ. Μουλά να του απαντά ότι διαστρεβλώνει τα λεγόμενα του δημάρχου.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση